Este estiu, disfruta de les reunions a l'aire lliure al voltant d'una barbacoa.

És temps de Barbacoa!

23 de juny de 2022

Ja fa bon temps i els plans a l'aire lliure i en grup es multipliquen. Així que abellix una bona barbacoa, disfrutar d'un agradable menjar de carn a la brasa prenent el sol o sopant mirant les estreles. Quina meravella!

En una reunió d'amics o amb la família, segur que cada u té les seues preferències, però amb la nostra varietat de carns, la barbacoa serà un èxit garantit. Què seria de l'estiu sense estos moments?

Fuente de carnes y verduras a la parrilla

Quins tipus de carn tries per a la Barbacoa?

Planifica bé la barbacoa i tria els productes que més vos agraden, pren nota!

Corder

  • Xulles de corder: de pal o de renyonada, ben rostides i cruixents, amb una guarnició de pimentons, verdures o creïlles torrades. Com a tu t'agrada!

Fuente de chuletas de cordero hechas a la barbacoa

Embotits i hamburgueses

  • Botifarra fresca: delicioses, per als amants de la carn de porc. Acompanya-les amb unes creïlles, una panolla de dacsa, uns espàrrecs torrats o una ensalada que done un contrast de frescor.
  • Llonganissa fresca: el mos favorit de molts partidaris de la barbacoa. Fabuloses en entrepà, amb allioli, amb unes creïlles… delicioses a més no poder!
  • Hamburguesa de boví grossa: després de passar per la brasa, cada u té el seu toc favorit per a completar-la: diferents tipus de pa d'hamburguesa, tomaquetes cherry, cogombrets, ceba, salses, maionesa, quètxup, mostassa, etc.

Embutidos y hamburguesas hechos a la barbacoa

Boví

  • Mitjana: esteu d'acord en el punt de cocció de la carn? Doncs prepara les mitjanes a la brasa amb el sabor, la textura i color que vulgueu, afig uns pimentons, carabassetes, albergínies, unes cebes rostides i… a disfrutar!
  • Entrecot: entrecot fi de boví anoll per a les persones amants d'este tall, ric en sabor i tendresa. Les clàssiques salses amb rocafort o amb pebre no poden faltar. Com a guarnició recomanada, què et sembla una ensalada o un puré de creïlles amb formatge?

Chuletón y entrecot a la barbacoa

Pollastre i titot

  • Cuixa de pollastre desossada: deliciosa tal qual o marinada durant unes hores, et resistiràs? Perfecta amb unes panolles de dacsa, cebes, unes creïlletes rostides i una salsa d'all o chimichurri.
  • Broqueta de titot: una altra carn lleugera, però amb caràcter. Estes broquetes inclouen pimentó verd i pimentó roig en una combinació formidable. Què tal si els afiges carabassa rostida, salsa de iogurt i unes herbes aromàtiques?

Churrasco de pollo, muslo de pollo deshuesado y brocheta de pavo a la barbacoa

Porcs

  • Costella de porc xurrasco: si vols aconseguir unes costelles molt tendres i gustoses, no oblides marinar la carn unes hores abans en sidra o cervesa, amb un poc de timó i mostassa.
  • Secret de porc: una carn sucosa i apetitosa feta a la barbacoa, una altra delícia per al paladar. I si l'acompanyem amb albergines, cebes i uns espàrrecs rostits? Què et semblen uns aperitius de truita de creïlla?

Costilla de cerdo churrasco y secreto de cerdo a la barbacoa

Altres recomanacions

Seguix les nostres indicacions per a elaborar esta recepta de Barbacoa d'estiu de carn i verdures.

Si vols aprendre a fer tu mateix unes salses perfectes per a la barbacoa, t'ensenyem a preparar-les.

Ací tens més idees d'aperitius, plats principals i dolços per als menjars a l'aire lliure.