T'agrada acompanyar el teu menjar amb les nostres Maioneses? Has de tastar la millora de qualitat que hem incorporat. A més, hem reduït notablement el percentatge de plàstic dels envasos.
Si vols assabentar-te de tot, continua llegint!
Quines millores hem fet en la qualitat de les nostres Maioneses?
S'han treballat diverses característiques del producte:
- Millora del sabor.
- Textura més densa.
- Reducció de sucres.
- Utilització d'aromes naturals i concentrat de llima.
Quines millores hem fet en l'envàs d'estos productes per a reduir el plàstic que contenen?
- S’ha substituït l'envàs de plàstic per pots de vidre en quatre productes.
- En els altres dos productes de maioneses, que encara tenen envàs de plàstic, hem eliminat el blíster (plàstic que embolicava l'envàs) i s'ha canviat l'etiqueta a paper.
- La reducció de plàstic en estos envasos de maioneses suposa un estalvi de 900 tones d'este material a l'any.
Instruccions d'ús i dos suggeriments de receptes
Si vols provar-les, només has d’obrir i consumir directament per a acompanyar, untar, amanir i cuinar plats freds i calents. Et proposem dos receptes fàcils i delicioses perquè pugues combinar-la:
Espàrrecs blancs amb maionesa
Pots preparar este entrant deliciós amb només 3 ingredients:
- Espàrrecs blancs
- Maionesa
- Julivert fresc acabat de picar per a decorar
Ensalada russa de lluç i gambes
I, també, un plat molt saborós amb la maionesa com a ingredient estrela.
Ingredients:
- 2 creïlles
- 1 carlota
- 100g gamba allistada xicoteta
- 2 llandes de lluç al natural
- Oli oliva verge extra
- Sal
- Pebre
- Maionesa
- Cebollí
- Puntes, grissines i regañás.
Pas a pas:
1. Separa els caps de les gambes. Porta l'aigua salada a ebullició i bull el cos de les gambes un minut. Refreda i pela.
2. En la mateixa aigua, bull dos creïlles mitjanes sense pelar i una carlota amb la seua pell juntament amb els caps de les gambes fins que les hortalisses estiguen cuites. Retira i deixa que es temperen.
3. Quan les creïlles i la carlota estiguen temperades, pela i esqueixa en un recipient.
4. Pica les gambes cuites i reserva'n mitja dotzena per a decorar. Mescla les verdures amb les dos llandes sense líquid de lluç al natural i les gambes picades, removent bé perquè les creïlles generen midó i quede una textura cremosa amb algun tros de creïlla. Afig un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Adoba-ho amb sal i pebre. Refreda-ho en la nevera.
5. Abans de servir, mescla amb dos cullerades soperes de maionesa i munta-ho en un plat. Cobrix la superfície amb una fina capa de maionesa. Decora amb les gambes cuites, cebollí acabat de picar i oli d'oliva verge extra.
6. Es pot servir acompanyada de puntes, grissines o regañás.
Altres recomanacions
Has provat el Tzatziki? Si vols donar-los un toc diferent als teus plats, prova esta salsa a base de iogurt grec.