Has tastat els Fusilli de llentilles roges? A més d'una manera diferent de menjar llegums, és un producte ric en fibra i proteïnes (més que una pasta convencional) i lliure de gluten.
Si ho combinem amb un ingredient vegetal com els espinacs, amb baixa aportació calòrica i alta en vitamines i fibra, tenim un plat molt complet.
Ideal per a les persones amants de l'esport, o simplement totes les que cuiden la seua alimentació. Si és el teu cas, aprén a preparar esta deliciosa recepta. És molt fàcil!
Seguix el pas a pas de la nostra recepta de Fusilli de llentilles roges amb espinacs
Ingredients per a 4 persones:
- 320g de fusilli de llentilles roges.
- 300g d'espinacs.
- 2 grans d'all.
- 40g de formatge parmesà.
- 25g de pinyons.
- 125g de formatge feta.
- 50ml d'oli d'oliva.
- Sal.
- Pebre negre.
Pas a pas:
1. Torra lleugerament els pinyons en una paella amb unes gotetes d'oli.
2. Cou els fusilli entre 6 i 8 minuts amb un pessiguet de sal. Reserva una miqueta d'aigua de la cocció.
3. Salta els grans d'all picats en un poc d'oli durant un minut. Afig els espinacs trossejats i salta un altre minut. Adoba-ho amb sal i pebre.
4. Aboca la meitat dels espinacs saltats en un got de batedora, afig el parmesà ratllat i un poc d'aigua de la cocció. Ves afegint aigua fins que aconseguisques una textura molt lleugera.
5. Afig pebre als fusilli i mescla-ho amb els espinacs saltats sobrants i la salsa que has elaborat.
6. Acaba d'emplatar amb els pinyons torrats i el formatge feta esmollat per damunt.
Altres recomanacions
Coneixes la Tahina? És una pasta elaborada 100 % amb llavors de sèsam, un producte totalment natural, sense additius.