El nostre Vermouth Roig Maronti Reserva és una excel·lent opció per als aperitius estiuencs.

Vermouth Roig Maronti Reserva, ideal per a obrir boca!

22 de juny de 2022

Amb l'arribada del bon temps, sempre és un plaer arrancar un menjar especial amb un vermut refrescant que servisca per a obrir l'apetit. És la beguda perfecta per a prendre amb l'aperitiu.

De fet, la paraula vermut ve de l'alemanya wermut, que significa 'donzell', una herba que tot vermut ha de contindre per a ser considerat com a tal i que, entre altres coses, servix precisament per a això: per a obrir l'apetit.

El Vermouth Roig Maronti Reserva és una excel·lent elecció per a complir la funció i delectar-nos amb el seu personalíssim sabor, sobretot a l'estiu. Si no el coneixes, estàs a punt de fer tot un descobriment. Vols saber més sobre este vermut? Anem allà…

Característiques del Vermouth Roig Maronti Reserva

  • S'elabora pel mètode de solera, un dels sistemes més tradicionals i que oferix millor qualitat en la fabricació de begudes alcohòliques.
  • Ha sigut envasat després d'un llarg procés de maceració amb una gran varietat d'herbes naturals, combinades a la perfecció per a aconseguir el seu inimitable sabor.
  • Presenta un color ambarí amb evolució a teula, nítid i brillant.
  • Els tocs de fusta i espècies se suavitzen amb la frescor de les herbes naturals del bosc.
  • Es troba molt ben equilibrat i té gran persistència en boca.
  • Sabor complex i amb caràcter.

Vermouth Maronti Reserva de Mercadona

Com prendre este vermut?

  • Recomanem que es conserve al frigorífic perquè estiga fresc. Si el prens a temperatura ambient, el gel es fon més ràpidament i el vermut queda aigualit.
  • Pren-lo amb gel (el gel que trobaràs en Mercadona és perfecte per a servir-lo amb este vermut) i amb una rodanxa de taronja que li aportarà un toc cítric.
  • També pots posar en un furgadents un parell d'olives. Es diu que t'has de menjar la primera quan comences a prendre el vermut, mentre que la segona l'has de deixar per al final, com un premi.

Quin és el millor moment per a prendre'l?

  • Sobretot, és una beguda de cap de setmana, per a preparar un menjar relaxat i amb temps per davant. Es pren amb l'aperitiu.
  • Marida molt bé amb creïlles fregides, clòtxines en llanda, anxoves, olives, formatge, fruita seca, etc. I a tu, com t'agrada acompanyar-lo?
  • El vermut sempre ha tingut una gran tradició i acceptació, però últimament s'ha tornat a posar de moda. Això és perquè no té una graduació excessiva, és una beguda dolça i amarga al mateix temps i les herbes que porta són digestives.

Altres recomanacions

Fes una ullada als nostres suggeriments d'Aperitius a l'aire lliure.

Ja has tastat els nostres Tequeños de formatge?

Si preferixes altres alternatives per a acompanyar els aperitius, tasta la nostra Cervesa Falke 0,0 torrada.