Explora la nostra família de tes: negres, verds, rojos o el te matxa. Tria el teu preferit.

Descobrix les nostres varietats de Te, la riquesa d'una beguda mil·lenària

21 de maig de 2024

Sols prendre Te? Descobrix tota la riquesa d'esta beguda mil·lenària amb la nostra selecció de Tes. Originari d'Àsia, amb una història de sabor i tradició única, el Te oferix una àmplia varietat d'aromes i sabors. El nostre assortiment amb diferents opcions de Te negre, verd, roig i matxa t'oferix una reconfortant experiència sensorial.

Més enllà del seu irresistible sabor, el Te és conegut pels seus poderosos antioxidants, que et proporcionen una defensa natural contra l'estrés i et manté hidratat i revitalitzat, per la qual cosa resulta perfecte per a acompanyar-te diàriament.

Vols conéixer la nostra família de Tes?

Te negre Breakfast, Te txai i Te negre canella

Té Chai, Té negro breakfast y té negro canela Mercadona

Te negre Breakfast: te negre 100 %. La denominació "breakfast" fa que siga un te perfecte per a prendre en el desdejuni per les seues característiques de sabor i aroma. El pots prendre mesclat amb llet o amb begudes vegetals.

Te txai: combina te negre amb una mescla d'espècies aromàtiques i crea un sabor deliciós i especiat. Ingredients: te negre (30 %), canella (17 %), gingebre (17 %), pebre negre, cardamom, clau, anís estrelat. Pots tastar-lo amb llet o amb la teua beguda vegetal favorita.

Te negre canella: te negre amb canella aromatitzat, una deliciosa mescla entre el caràcter robust del te negre amb la dolçor i aroma característiques de la canella. Ingredients: te negre (76 %) i canella (20 %). Es pot afegir llet o begudes vegetals si es vol.

Com es preparen els dos tes: aboca 150 ml d'aigua bullent sobre la bosseta i deixa-la en la infusió durant 3-5 minuts.

Te verd, Te verd herba-sana i Te verd llima

Té verde, Té verde hierbabuena y Té verde limón Mercadona

Te verd: 100 % Te verd. Per als amants del seu sabor lleugerament amarg.

Te verd herba-sana: te verd aromatitzat amb herba-sana. Combina les propietats saludables del te verd amb el sabor fresc de l'herba-sana. Ingredients: te verd (69,5 %), fulles d'herba-sana deshidratada (30 %).

Te verd llima: la suavitat i frescor del te verd es fusiona amb l'acidesa i l'aroma cítrica de la llima. Ingredients: te verd amb llima, arrel de regalíssia i corfa de llima. Precaució: conté regalíssia, per la qual cosa s'aconsella un consum moderat per a aquelles persones que patisquen hipertensió.

Com es preparen els nostres tes verds: aboca 150 ml d'aigua a 80 graus sobre la bosseta. Deixa-la en la infusió de 2 a 3 minuts. No introduïsques la bosseta al microones.

Te matxa

Té matcha Mercadona

Este te és originari del Japó i era protagonista en la tradicional cerimònia del te. El nostre te matxa s'obté de fulles senceres de Te verd molt finament i és una beguda única coneguda per la seua aportació energètica i el seu deliciós sabor agredolç, concentrat i potent.

T'expliquem tot sobre la versatilitat del Te matxa i les seues diferents preparacions.

Te roig

Té rojo Mercadona

100 % te roig. Una varietat única de te que passa per un procés de fermentació que li dona el seu característic color roig i el sabor suau i dolç, amb notes terroses.

Com es prepara: aboca 150 ml d'aigua bullent sobre la bosseta i deixa-la en la infusió durant 3-5 minuts. No introduïsques la bosseta al microones.

Altres recomanacions

Hidrata't i refresca't amb el nostre assortiment d'Infusions fredes, de maduixa i herba-sana, de pinya i coco i de fruites roges.

Has tastat ja les nostres Begudes energètiques carbonatades? Contenen taurina, vitamines i cafeïna per a donar-te un extra de vitalitat.

Descobrix la nostra selecció de Llavors de sèsam, lli i xia i les maneres principals de consumir-les.