T'ensenyem les millors maneres de preparar el nostre Te matxa.

Aprén diferents maneres de preparar Te matxa, el te japonés que sempre triomfa

20 de maig de 2024

Has tastat el Te Matxa? Originari del Japó, forma part essencial de la seua tradicional cerimònia del te.

Este te d'alta qualitat s'obté de les fulles senceres del te verd. Després d'un procés especial de cultiu, recol·lecció i secatge es mol només la polpa pura de la fulla de te fins a obtindre una pols verda intensa. Quan prens matxa, beus el 100 % de la fulla del te.

Destaca pel seu sabor suau i per la seua fresca aroma.

El nostre Te matxa és molt fàcil de transportar gràcies als pràctics sobres en què es presenta, que et permeten disfrutar d'una ràpida aportació d'energia en qualsevol lloc i moment del dia. Com es prepara? És senzill. N'hi ha prou amb afegir el contingut d'un sobre en una botella d'aigua i agitar-la per a obtindre una beguda energètica fàcil i saludable per a emportar. Així de fàcil!

Però si preferixes disfrutar-lo a casa, et suggerim estes preparacions. El te matxa manté les seues propietats el mescles amb el que el mescles!

Te matxa estil tradicional

Té matcha estilo tradicional Mercadona

Posa aigua a calfar.

Tamisa 1 sobret de matxa amb un colador en una tassa, bol o got per a assegurar una mescla uniforme i evitar grums.

Tamizar 1 sobrecito de matcha Mercadona

Aboca aigua a la tassa fins a la meitat.

Bat enèrgicament fins que el te es dissolga per complet.

Afig la resta d'aigua, calenta o freda, i continua removent fins que aparega espuma en la superfície. Si vols més espuma, pots utilitzar una batedora. A més, si vols endolcir-lo, pots empolvorar amb un poc de canella per damunt.

Matxa en el teu smoothie bowl

Matcha en smoothie bowl Mercadona

Prepara un smoothie energètic i deliciós per als teus desdejunis i berenars. La nostra proposta consistix a mesclar les teues fruites i begudes vegetals favorites. Veuràs quina preparació més fàcil i ràpida!

La nostra combinació guanyadora inclou, a més del te matxa, iogurt grec, plàtan, maduixes i llavors de xia per damunt. N'hi ha prou amb remoure el iogurt amb el te matxa i decorar-lo amb les fruites que hages triat.

Batut antioxidant amb matxa

Batido detox té matcha Mercadona

Per a començar el dia, aconseguix un extra d'energia, vitamines i minerals amb el nostre batut antioxidant d'espinacs, Te matxa i maduixes amb xia. Servix-lo ben fresc i si vols un toc més dolç, pots afegir un dàtil.

Esta mescla resulta deliciosa per la combinació del sabor dolç de les maduixes amb el toc refrescant dels espinacs. A més, pots prendre'l com un refresc revitalitzant a mitjan vesprada o en qualsevol moment que necessites un plus de vitalitat.

Batir té matcha Mercadona

Matcha Latte

Batir té matcha Mercadona.

Si t'agrada el matxa i vols disfrutar de les seues propietats energètiques, però preferixes un sabor més suau, pots preparar un deliciós Matcha Latte afegint a l'aigua llet o la teua beguda vegetal preferida. Servix la llet ben fresca si busques un toc refrescant.

Altres recomanacions

Et donem idees per a mantindre el teu cos hidratat les 24 hores del dia.

Consulta la nostra varietat de Begudes vegetals: d'avena, ametles, avellana, soja, etc.

Les nostres Begudes energètiques tenen un sabor atractiu i refrescant i et donen una opció per a recarregar-te de vitalitat i mantindre't alerta.