Nuevas semillas en tu Mercadona

Ja pots disfrutar de noves llavors en el teu Mercadona

15 de novembre de 2016

En Mercadona ja tens disponibles Llavors de Chía, de Lli, de girasol i carabassa naturals, així com una combinació perfecta de Mescla de Llavors, perquè pugues disfrutar de tots els seus beneficis, ja que són ideals per a prendre soles o per a enriquir els teus plats del dia.

Llavors de Chía en Mercadona

Unes de les llavors que més beneficis et van a aportar són les Llavors de Chía. Aquestes llavors t'ofereixen grans avantatges per a mantenir una vida saludable:

  • Contribueix a mantenir els nivells normals de colesterol en sang
  • Alt percentatge de fibra i poder saciante.

Com prendre les Llavors de Chía

Si vols aprofitar tots els beneficis saludables que ofereixen les Llavors de Chía de Mercadona, et recomanem prendre 2 cullerades soperes al dia en alguna d'aquestes modalitats:

  • Espolvoreadas en menjars i begudes. Barrejades en amanides, sopes, iogurts o en sucs, smoothies i batuts. Només has de espolvorearles damunt i estan llestes per a menjar.
  • Per a un major poder saciant deixa-les en remull uns minuts fins a formar una gelatina, que pots consumir sola o amb els teus iogurts o begudes favorites.

Llavors de Lli en Mercadona

Ara també tens en el teu Mercadona les Llavors de Lli, que destaquen, sobretot, per ser una excel•lent font de fibra, per la qual cosa ens ajudarà a combatre eficaçment el restrenyiment.

Com prendre les Llavors de Lli de Mercadona per a disfrutar-les millor i aprofitar tots els seus beneficis:

  • Pots consumir-les com tu preferisques: senceres, tal com les trobaràs en el paquet, o ben mòltes afegint-les a iogurts, sucs, llet o amanides i prendre-les en l'acte.
  • O, si ho prefereixes, deixa-les submergides en aigua durant la nit i pren-te l'aigua i les llavors al matí següent.

Mescla de Llavors en Mercadona

Ara també tens disponible Mescla de Llavors.
Es tracta d'una combinació perfecta de 5 llavors que aporten gran quantitat de beneficis a més de donar un sabor boníssim als teus plats i originalitat.

Les 5 llavors incloses en la Mescla de Llavors de Mercadona són Lli, Sèsam, Rosella, Pipes de girasol i Pipes de carabassa.

Llavors de Girasol i Carabassa Naturals

Coneixes les Llavors de Girasol i Carabassa Naturals, sense sal i sense torrar?
Són les més conegudes, i solen menjar-se com a aperitiu. Prenent-les sense sal i crues podem aprofitar tots els seus beneficis.
Contenen molta fibra, per la qual cosa aporten sacietat i combaten el restrenyiment.

Altres Recomanacions

Per a enriquir encara més la teua dieta, et recomanem també la Quinoa de Mercadona, font de proteïnes i fibra i que, a més, pots utilitzar en sopes, amanides i arrossos.