Cabecera Pasta sin gluten

Pasta sense gluten, ara amb qualitat millorada

19 de juliol de 2023

Renovem la nostra gamma de Pasta sense gluten! Hem perfeccionat la recepta per a oferir-te el millor sabor i textura.

Disfruta de la pasta sense preocupacions. Et presentem tres exquisides varietats, dins de la nostra àmplia gamma de productes sense gluten, perquè cuines les teues receptes favorites de pasta.

Cada varietat ha sigut elaborada amb molta cura per a oferir la millor experiència culinària. Aptes per a tots els públics, fins i tot els més menuts de la casa. Quina preferixes?

Tres varietats de pasta sense gluten en Mercadona

Fusilli

Fusilli de Mercadona

Els deliciosos fusilli sense gluten estan dissenyats en espiral, una forma perfecta per a retindre salses i condiments. Gràcies a la seua textura ferma i al dente, són una opció versàtil per a una gran varietat de plats, des d'ensalades fins a guisats i saltats. Porta les teues creacions culinàries a un altre nivell amb estes espirals, prepara una ensalada de fusilli amb pollastre i salsa d'alvocat o uns fusilli amb salsa de formatge i tomaca. Et quedaran espectaculars!

Espaguetis

Spaghetti de Mercadona

Probablement, l'opció més clàssica. Així que no pot faltar en el rebost de cap amant de la pasta. Esta varietat sense gluten és la base perfecta per a combinar amb salses de tomaca, pesto i fins i tot per a preparar plats més tradicionals com els espaguetis a la carbonara sense gluten. Sense oblidar uns espaguetis amb salsa bolonyesa, una altra típica delícia italiana que agrada a tot el món. Les possibilitats són infinites!

Estreles

Estrellas de Mercadona

Amb una forma cridanera, les estreles sense gluten aporten un gran atractiu visual als teus plats. Per això són les favorites de molts xiquets. Afig un toc de diversió a les sopes, cremes i guisats amb estos xicotets centellejos de sabor. La sopa d'estreles no passa mai de moda i admet una infinitat de variacions: amb caldo de pollastre, de vedella, verdures, hortalisses, ou dur...

Consells de preparació de la nostra Pasta sense gluten

- Afig abundant sal a l'aigua de cocció. Donarà sabor a la pasta sense gluten.

- Bull en aigua abundant per a evitar que la pasta sense gluten s'apegue.

- Remou lleugerament al principi de la cocció, però amb suavitat, ja que la pasta sense gluten és més delicada.

- No afiges oli durant la cocció. Si vols que la pasta no s'apegue o condimentar-la, afig l'oli després d'escórrer-la.

- Respecta els temps de cocció de la pasta sense gluten. Estos són els temps de pasta recomanats per a cada pasta sense gluten:

  • Fusilli: entre 10 i 12 minuts.
  • Espaguetis: entre 9 i 11 minuts.
  • Estreles: entre 7 i 9 minuts.

- Tracta bé la pasta sense gluten a l'hora d'escórrer-la o mesclar-la amb salses, ja que, com que no té gluten, és més delicada.

- Una vegada escorreguda, mescla la pasta sense gluten immediatament amb la salsa. No refredes ni rentes ni la reserves encara calenta: la pasta s'ablanirà i pot endurir-se.

Com es fabrica la Pasta sense gluten de venda en Mercadona?

La Pasta Felicia sense gluten de Mercadona està fabricada per l'empresa Andriani Spa, amb seu a Gravina in Puglia (Itàlia), especialitzada en la producció de pasta sense gluten, innovadora i caracteritzada per tindre un sabor únic.

Per a aconseguir-la, se seleccionen amb molta cura les matèries primeres totalment lliures de gluten que conformaran totes les varietats existents de la Pasta Felicia sense gluten de Mercadona. A més, el procés és elaborat en un establiment exclusivament preparat i dedicat per als productes sense gluten.

Compromís de Mercadona amb les persones celíaques

El compromís que tenim en Mercadona amb els nostres clients que patixen intoleràncies o al·lèrgies alimentàries al gluten és un fet que demostrem cada dia.

Actualment oferim més de 1.550 productes sense gluten Hacendado. Consulta més informació sobre el nostre treball amb el col·lectiu celíac.

Altres recomanacions

Per si necessites més idees, t'ajudem a confeccionar el teu menú setmanal sense gluten.

Si busques un snack saludable i 100 % natural, et donem unes bones idees de consum amb Edamame.