Trucs per a preparar glaçons de cogombre, de fruites congelades i de llima i herba-sana.

Glaçons de cogombre, de fruites congelades i de llima i herba-sana

14 de agost de 2018

Vols donar un toc original als teus glaçons? Descobrix, pas a pas, amb estos trucs com pots preparar glaçons originals i deliciosos per als teus combinats, sucs, còctels com el mojito o fins i tot per a un refrescant gaspatxo.

Aprén a preparar glaçons de cogombre, de fruites congelades i de llima i herba-sana, per a sorprendre la família i els amics.

Seguix el vídeo de trucs per a preparar glaçons:

Ingredients per a glaçons de cogombre:

  • 1 cogombre
  • Aigua

Com pots preparar glaçons de cogombre:

  1. Pica el cogombre en trossos xicotets.
  2. Posa el cogombre picat en els espais d'una glaçonera.
  3. Afig aigua.
  4. I congela-ho.

Els glaçons de cogombre són ideals per a acompanyar el gaspatxo. El mantindran fresc durant més temps i li donaran un sabor característic.

Ingredients per a glaçons de fruites congelades:

  • Mescla de fruites roges congelades Hacendado
  • Mango en daus congelat Hacendado
  • Maduixes senceres congelades Hacendado
  • Aigua

Com pots preparar glaçons de fruites congelades:

  1. Posa la fruita separada en els espais de la glaçonera.
  2. Afig aigua.
  3. I congela-ho.

Els glaçons de fruites congelades poden donar un toc original i creatiu als còctels i sucs. És perfecte quan tingues convidats.

Ingredients per a glaçons de llima i herba-sana:

  • Herba-sana
  • Llima espremuda
  • Aigua

Com pots preparar glaçons de llima i herba-sana:

Posa a la picadora l'herba-sana tallada.

  1. Afig la llima espremuda.
  2. Afig la mateixa mesura d'aigua.
  3. Tritura-ho tot.
  4. Posa-ho a la glaçonera.
  5. I congela-ho.

Els glaçons de llima i herba-sana són perfectes per a acompanyar un mojito.

Aprofita estos trucs i prepara glaçons originals, que sorprendran els amics i familiars, i donaran un sabor especial a les teues presentacions.

Altres recomanacions

Els glaçons de llima i herba-sana també són ideals amb esta recepta de Gaspatxo de meló de tot l'any, un plat refrescant i saborós per a l'estiu.

Una altra opció de glaçons originals és la que inclou esta recepta de Gaspatxo de meló d'alger amb glaçons de llima i gingebre, amb un sabor exquisit que encantarà als amics i familiars.