Pedro, treballador de la Pescateria de Mercadona en una botiga de Gandia

Pedro, treballador de Mercadona a la Pescateria conta la seua història

26 de setembre de 2018
  • Pedro Duque és pescater en Mercadona des de fa més de vint anys i conta en este vídeo com treballa en Mercadona.

Vídeo en espanyol

Pedro Duque és treballador de Mercadona des de fa més de vint anys i és pescater en una de les botigues de Gandia (València).

Pedro, que actualment té 57 anys, conta que abans era mecànic i que quan va entrar a treballar en Mercadona va descobrir que el que més li agradava era el tracte amb el client.

També conta que aleshores va rebre formació com a pescater i que, a hores d'ara, és ell qui forma altres pescaters i que li encanta ensenyar un ofici tal com a ell li’l van ensenyar.

Pedro explica que la Pescateria de Mercadona ha evolucionat moltíssim des que ell va començar a treballar en Mercadona. Ara se sap més de peix en Mercadona i, d'altra banda, també s'han fet moltes coses per a millorar, tant per als clients, com per als treballadors. Conta que el peix de Mercadona és acabat de dur, té menys de 24 h, de manera que es garantix un 100 % de frescor.

Pedro destaca que Mercadona li ha oferit estabilitat, seguretat amb si mateix, una formació i un ofici que li agrada, i del qual se sent orgullós.

Mercadona vol subratllar la implicació de Pedro i la passió que posa en el treball, com ho fan la resta dels treballadors i treballadores de Mercadona sempre orientats a l'excel·lència en el servei.

Condicions laborals de Mercadona

El Treballador en Mercadona ha d'estar satisfet perquè és qui, al seu torn, satisfà els nostres clients. Per això, la plantilla és molt important per a Mercadona.

Les Condicions laborals de Mercadona  són conegudes perquè oferixen una ocupació estable i de qualitat a través de contractes fixos i salaris que superen la mitjana del sector.

El Model de Recursos Humans de Mercadona promou valors, com ara la formació, la promoció interna o l'equitat, entre altres, i per això, ha sigut reconeguda per l’Organització Internacional del Treball (OIT) de Nacions Unides. Mercadona és la primera empresa del sector distribució en el Rànquing Merco Talento i en l'Enquesta Adecco "Empreses més felices per a treballar".

Les últimes ofertes d'ocupació de Mercadona es poden consultar en l'apartat Ocupació de la web.