Treballadora de Mercadona a la línia de caixes d'un supermercat

Mercadona, primera empresa en Talent en el sector distribució

24 de octubre de 2017
  • Mercadona és l'empresa millor valorada del sector de la distribució i la sisena en l’àmbit nacional en capacitat per a atraure i retindre talent.
  • Les condicions laborals de Mercadona destaquen per oferir ocupacions estables i de qualitat.

Mercadona és la primera empresa en el sector de la distribució i la sisena a escala global amb major capacitat per a atraure i retindre talent a Espanya segons el rànquing Merco Talento. A més, Mercadona ha guanyat en capacitat per a atraure i retindre talent, ja que solament en un any, ha passat de la novena a la sisena posició en el rànquing.

El monitor Merco és un dels principals monitors de reputació corporativa d'Espanya i Llatinoamèrica. Merco Talento és la versió destinada a avaluar la gestió de les persones i existeix des de 2006 amb la missió d'identificar a les 100 empreses més atractives per a treballar a Espanya.

El treballador a Mercadona és un actiu molt valuós i, per açò, apliquem un model de recursos humans reconegut per oferir ocupació fixa, bons salaris, formació i promoció interna, entre altres valors. 

L'Organització Internacional del Treball (OIT) reconeix les condicions dels treballadors de Mercadona quant a ocupació estable i de qualitat. Aquestes són les condicions laborals de Mercadona.

Sobre Merco Talento

Merco Talento estudia les diferents dimensions de reputació que tenen a veure amb el talent tenint en compte l'avaluació de tots els col·lectius sobre l'atractiu de les empreses a l'hora de captar i retindre el talent.

El monitor Merco Talento integra les valoracions de set públics estratègics  mitjançant 30.527 enquestes sobre les ràtios de gestió en recursos humans. En concret, enguany ha comptat amb l'opinió de 19.240 treballadors, 9.070 universitaris, 777 alumnes d'escoles de negocis, més de 1.200 ciutadans i més de 130 responsables i experts en diferents àmbits dels recursos humans.

Imatge de capçalera: Jezabel, treballadora del supermercat Los Tempranales a San Sebastián de los Reyes, Madrid.