Manuel, treballador del supermercat Mercadona de Costa Ballena a Rota, Cadis

Manuel, treballador de Mercadona en la campanya d'estiu, conta la seua història

25 de juliol de 2018
  • Manuel Andrade, treballador durant la campanya d'estiu, conta en este vídeo com és l'experiència de treballar en Mercadona.

Vídeo en espanyol

Manuel Andrade, treballador de Mercadona, té 24 anys i és natural de Rota (Cadis). Treballa en Mercadona durant la campanya d'estiu i Setmana Santa des de fa 4 anys, la qual cosa li permet compaginar el treball amb els estudis universitaris en Finances i Comptabilitat.

Manuel conta que va començar a treballar en Mercadona a l'estiu de 2015 per a ajudar a pagar-se els estudis i que va rebre formació per a les seccions de fruiteria, caixes i reposició.

El que destaca de treballar en Mercadona és que li agrada molt estar de cara al públic, perquè es considera una persona molt espontània i li agrada molt tractar amb els clients. Manuel explica que en Mercadona els clients són els "Caps", perquè són molt importants i cal ajudar-los en tot el que necessiten.

Manuel destaca que el salari en Mercadona està molt bé per a començar en l'empresa.

Sou personal base de MercadonaSalari inicial del personal base de Mercadona i plans de formació específics.

Salaris personal base de MercadonaPolítica retributiva de Mercadona. El personal base de Mercadona comprén fins a un màxim de 5 trams segons l'antiguitat.

Manuel declara que li agradaria molt continuar treballant en Mercadona una vegada que acabe els estudis per a poder continuar la seua vida laboral en l'empresa.

També diu que se sent molt orgullós i molt content de pertànyer a l'empresa, perquè l'ha ajudat a créixer com a persona.

Mercadona vol valorar la implicació i el treball que, com Manuel, fan totes les persones que durant les campanyes específiques formen part de la companyia i que, en molts casos, continuen la seua vida laboral en l'empresa.

Condicions laborals de Mercadona

Mercadona va generar el passat exercici 5.000 nous llocs de treball fixos. Esta campanya d'estiu 2018 la companyia ha generat 9.000 llocs de treball addicionals per a respondre a l'arribada de turistes i mantindre l'excel·lència en el servei, ja que gran part dels treballadors i treballadores de Mercadona fixos en plantilla disfruten de les vacances durant este període. El període de contractació del personal de campanya comprén de juny a setembre.

5.000 nous llocs de treball a Mercadona en 2017Generació d'ocupació de Mercadona.

En Mercadona, el Treballador ha d'estar satisfet. Totes les persones que formen part de Mercadona són molt importants, ja que conformen un equip d'alt rendiment, orientat a l'excel·lència i la màxima satisfacció dels clients.

Per a satisfer els treballadores i treballadors de Mercadona, la companyia aplica una política de recursos humans diferencial amb unes condicions laborals en Mercadona que oferixen un lloc de treball estable i de qualitat, entre altres valors, com ara la formació, l'estabilitat, la promoció o la igualtat de condicions.

Estes condicions laborals de Mercadona són les que ajuden a disposar d'un equip de persones implicades i compromeses amb el projecte Mercadona.

Mercadona apareix com la primera empresa del sector en el rànquing Merco Talento i el seu model de recursos humans ha sigut reconegut per l'Organització Internacional del Treball (OIT) de Nacions Unides.