Trabajador de Mercadona

Condicions treballadores i treballadors de Mercadona

Condicions treballadores i treballadors de Mercadona

"Per poder rebre, primer cal donar”.

Les condicions laborals de Mercadona destaquen per oferir ocupació estable i de qualitat mitjançant un Model de Recursos Humans que fomenta la formació, la promoció interna i l'equitat, entre altres valors.

La política de Recursos Humans de Mercadona ha sigut reconeguda per l’Organizació Internacional del Treball (OIT) i és la primera empresa del sector Distribució en el Ranquing Merco Talento.

¿Què ofereix Mercadona?

  • Ocupació estable i de qualitat

Els empleats de Mercadona disposen de contractes fixes i salaris que superen la mitjana del sector.

  • Una política retributiva diferencial

Mercadona reparteix una part del seu benefici anual amb la plantilla. A més, els treballadors de Mercadona es beneficien d'una política retributiva amb increments salarials en cada pas de tram (any d'antiguitat), fins a cinc trams en cada lloc de treball.

  • Igualtat i Equitat

En Mercadona fomentem els valors de la igualtat, la diversitat i la tolerància i, per això, no distingim per sexe, edat o una altra condició. Un dels fets és que "a mateixa responsabilitat, mateix sou".

  • Oportunitats de Formació i Promoció interna

Si formes a les persones i els dones oportunitats, generes un viver de talent.

 

  • Mesures per a la Conciliació

Mercadona intenta que la seua plantilla concilie els seus rols professionals i personals. Entre altres mesures, ofereix la possibilitat d'ampliar un mes més la baixa maternal i disposa de Centres Infantils en alguns dels seus blocs logístics.

 

  • Transparència i Participació

Mercadona comparteix la informació i objectius de l'empresa amb els seus treballadors. A més, per a desenvolupar el talent de les persones, fomenta el diàleg i la seua participació, ja que per a obtindre les millors idees cal aprofitar la creativitat de totes les persones que formen la companyia.

Una altra informació

Trabajadora en sección de charcuteria

Veure ofertes d'ocupació

Coneix les ofertes d’ocupació de Mercadona

Ofertas