Entrega d'aliments per part d'una treballadora de Mercadona.

Mercadona col·labora amb el Menjador Social La Milagrosa de Las Palmas de Gran Canaria

16 de juliol de 2018
  • Mercadona donarà diàriament productes de primera necessitat al Menjador Social i Casa d'Acollida La Milagrosa, cia. Filles de la Caritat, situat a Las Palmas de Gran Canaria
  • Durant l'any 2017 Mercadona va donar a Canàries més de 320 tones de productes de primera necessitat a bancs d'aliments i menjadors socials

Mercadona i el Menjador Social i Casa d'Acollida La Milagrosa han iniciat una col·laboració que consistirà a fer una donació diària d'aliments de primera necessitat per a distribuir-los a les persones més necessitades, a través de la gran labor social que du a terme esta ONG amb el seu menjador.

La donació es farà a primera hora del matí, gràcies als recursos logístics i humans que també aporta Mercadona. Els productes s'entreguen en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària perquè siguen preparats o consumits.

El passat dimecres 11 de juliol es va dur a terme la primera entrega de productes peribles amb la presència de la responsable del Menjador Social La Milagrosa, Sor M. Dolores Cruz, que ha agraït la col·laboració a Mercadona "és molt important per a la nostra labor l'aportació d'una empresa tan compromesa amb la societat com Mercadona".

En este sentit, Mercadona vol destacar la gran labor solidària que du a terme el Menjador Social i Casa d'Acollida La Milagrosa, on diàriament s'oferixen menjars als més necessitats. La companyia, per mitjà del seu director provincial de Relacions Externes, Arcadio Peñate, ha indicat també: "volem agrair a Sor M. Dolores Cruz i a tot el seu equip la total disposició, i destacar la gran qualitat de les instal·lacions de què disposa, en les quals hem pogut comprovar l'inestimable servei que presta cada dia a les persones que es troben en una situació difícil. Amb esta col·laboració esperem poder contribuir a poder fer-la un poc més suportable (…). Des de Mercadona agraïm molt enèrgicament l'esforç conjunt dels nostres clientes, treballadors i voluntaris, que fan possible que les accions solidàries es convertisquen en una ajuda real i efectiva".

Durant l'any 2017 Mercadona va donar a Canàries més de 320 tones de productes de primera necessitat a bancs d'aliments i menjadors socials. Concretament, a la província de Las Palmas, col·labora amb el Banc d'Aliments de Las Palmas, els menjadors socials de Cáritas a Gran Canària i Nª Senyora del Carmen. A Fuerteventura, Mercadona col·labora amb El Refugio Majorero, Misión Cristina Moderna i, a Lanzarote, amb la Fundación Canaria Flora Acoge.

 Fins al mes de maig de 2018, des de Mercadona s'han donat més de 3.000 tones de productes de primera necessitat a 149 entitats benèfiques de tot Espanya, la qual cosa equival a 50.725 carros de compra.