Estrella, coordinadora del supermercat Mercadona del parc comercial El Torerito (Còrdova)

Estrella, coordinadora de Mercadona veterana, conta la seua història

27 de juny de 2018
  • Estrella Nieto, treballadora de Mercadona veterana, conta en este vídeo com és el seu treball com a coordinadora de botiga.

Vídeo en espanyol

Estrella Nieto, treballadora veterana, va començar en l'empresa fa 10 anys com a fruitera i en poc de temps es va convertir en coordinadora de botiga.

Estrella conta com és el seu treball en Mercadona com a coordinadora del supermercat del parc comercial El Torerito a Còrdova.

De treballar en Mercadona destaca que la seua vida ha canviat molt. Que té molta responsabilitat, però que és un treball que li agrada i és el que sempre ha perseguit.

Estrella conta que a la botiga formen un equip de 53 persones i que en la seua funció com a coordinadora de Mercadona és molt important saber escoltar les seues necessitats. Tots treballen per un mateix objectiu –el client– i és pel que lluiten cada dia.

També destaca de treballar en Mercadona el tracte directe amb el client, ja que és el que sempre li ha apassionat. En el seu treball diari busca que siga un tracte pròxim perquè, al cap i a la fi, els clients són els qui ens ajuden a millorar.

Una altra de les funcions que més apassiona Estrella com a veterana és poder formar i ajudar altres coordinadors que comencen perquè tinguen èxit. Un exemple d'esta aposta de Mercadona per la formació i promoció interna el trobem en la història de Mariola, coordinadora acabada de promocionar.

A més, esta treballadora indica que no s'ha posat un límit per a continuar avançant en l'empresa i que és un orgull per a ella treballar en Mercadona.

Per a Mercadona també és un orgull comptar amb persones altament compromeses i motivades com Estrella i ha volgut reconéixer la seua trajectòria.

Estabilitat i qualitat: treballar en Mercadona

Els treballadors en Mercadona són molt importants. Per a poder satisfer els clients, la plantilla també ha d'estar satisfeta.

Mercadona implementa una política de Recursos Humans caracteritzada per oferir treball estable i de qualitat, fet que permet disposar d'un equip ple de talent, cohesionat i amb capacitat de millora constant.

Mercadona té una plantilla de 84.000 persones, totes amb contracte fix i amb salaris per damunt de la mitjana del sector. Només l'any 2017, la companyia va crear 5.000 llocs nous de treball estables i de qualitat.

Un exemple d'esta estabilitat és la història de Rosario, treballadora de Mercadona acabada de jubilar que va compartir la major part de la seua vida laboral en l'empresa.

Condicions laborals en Mercadona

La política de Recursos Humans de Mercadona destaca per oferir treball estable i de qualitat i valors com l'estabilitat, la formació, la promoció i la igualtat, entre d'altres. Les Condicions laborals de Mercadona són les que permeten comptar amb un equip de persones compromeses amb el projecte comú.

Mercadona és la primera empresa del sector en el Rànquing Merco Talento i la seua política de Recursos Humans ha sigut reconeguda per l'Organització Internacional del Treball (OIT) de Nacions Unides.