Diego, treballador de Mercadona com a operari corrector en les altures

Diego, treballador de Mercadona en les "altures", conta la seua història

28 de novembre de 2018
  • Diego Rodríguez, operari de logística a Villadangos del Páramo (Lleó), conta el seu desenvolupament professional dins de l'empresa i destaca les condicions laborals de Mercadona.

Vídeo en espanyol

Diego Rodríguez, treballador de Mercadona, té 33 anys i és de Lleó. Treballa al centre logístic de Villadangos del Páramo com a operari corrector en altura.

Diego conta que es tracta d'un bloc logístic totalment automatitzat i el seu treball consistix a minimitzar els riscos, corregint i regulant el treball de les màquines i els palets en altura, per a garantir que els productes arriben a la botiga.

Des que va entrar a treballar en Mercadona, Diego s'ha desenvolupat com a professional i ha anat superant totes les limitacions d'un lloc de treball que fins i tot li ha donat l'oportunitat de formar els seus companys dins del magatzem.

La motivació i la seua actitud són les característiques que Laura Veiga, coordinadora del Magatzem de Secs, destaca de Diego, essencials per a exercir el seu lloc com a operari corrector.

Diego conta amb orgull la tranquil·litat que sent treballant en Mercadona, sobretot per la garantia i la seguretat que té en arribar a casa sabent que està en una empresa que no deixa de formar els seus empleats, amb un contracte fix i un bon salari al final de mes. I més ara que serà pare.

Mercadona vol destacar la trajectòria de Diego dins de l'empresa així com l'esforç i l'entrega diària. Com ell, la companyia vol reconéixer la implicació de la resta de treballadors de Mercadona que treballen per assegurar que els productes arriben tots els dies a les botigues de tota Espanya. 

Les ofertes de treball disponibles per a treballar en Mercadona es poden consultar en el Portal d'ocupació.

Condicions laborals en Mercadona

Els treballadors de Mercadona són un dels pilars fonamentals per a l'empresa, per això el model de Recursos Humans destaca perquè oferix unes condicions que reconeixen el treball de tota la plantilla.

Un treball estable i de qualitat, salaris per damunt de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promocionar dins de l'empresa són uns dels avantatges interns de Mercadona.

L'empresa repetix un altre any més com la primera en el sector de distribució del Ranking de Merco Talento per l'atractiu que té per a atraure i retindre talent. A més, també ha sigut reconeguda per l'Organització Internacional del Treball pel que fa a un treball estable i de qualitat.