Treballador de Mercadona a la xarcuteria

Mercadona, reconeguda com la primera empresa en Talent en el sector distribució

07 de novembre de 2018
  • Mercadona és l'empresa millor valorada del sector de la distribució generalista a Espanya i la sisena a escala general per a atraure i retindre talent segons els més de 34.000 enquestats pel Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco).
  • Les condicions laborals de Mercadona destaquen per oferir treball estable i de qualitat.

Mercadona repetix com la primera empresa en el sector de la distribució generalista i la sisena a escala global amb més capacitat per a atraure i retindre talent a Espanya segons el rànquing Merco Talento del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco). A més, respecte a 2017, la companyia manté les dos posicions, i reconeix així l'atractiu que té l'empresa per a treballar en esta.

El monitor Merco és un dels monitors empresarials principals de reputació corporativa de referència a Espanya i Llatinoamèrica. Des de 2006 Merco Talento es troba entre els seus rànquings, i se centra en la classificació de les 100 empreses més atractives per a treballar a Espanya mitjançant l'avaluació de la gestió de les persones i l'estudi de les diferents dimensions reputacionals que tenen a veure amb el talent, tenint en compte la percepció de tots els col·lectius sobre la capacitat de les empreses a l'hora de captar i retindre el talent.

Enguany, Merco Talento ha disposat de l'opinió de 18.415 treballadors, 8.091 ciutadans, 6.199 universitaris de l'últim curs, 1.206 alumnes d'escoles de negocis i 160 responsables i experts en diferents àmbits dels recursos humans, fins a sumar 34.141 avaluacions. Estos públics avaluen les empreses respecte a tres valors clau que incidixen i determinen l'atractiu laboral d'estes: la Qualitat Laboral, la Marca Ocupador i la Reputació Interna.

La metodologia i els resultats de Merco Talento estan sotmesos a un procés de revisió independent per part de KPMG d'acord amb la norma ISAE 3000.

Els treballadors de Mercadona són un dels components essencials per a la companyia i, per això, Mercadona disposa d'un model de Recursos Humans que oferix un treball estable i de qualitat, salaris per damunt de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promocionar internament.

Les condicions dels treballadors de Mercadona també han sigut reconegudes per l'Organització Internacional del Treball (OIT) pel que fa a treball estable i de qualitat.