Estefanía, treballadora de Mercadona en el procés de transformació digital

Estefanía, treballadora de Mercadona en Informàtica, conta la seua història

05 de novembre de 2018
  • Estefanía Barres, treballadora de Mercadona especialista en sistemes informàtics, conta com està vivint el procés de transformació digital de la companyia.

Vídeo en espanyol

Estefanía Barres és treballadora de Mercadona des de fa menys d'un any i ja forma part de l’apassionant projecte de la transformació digital de la companyia.

Amb 28 anys, Estefanía té un llarg recorregut, després de treballar durant anys fora d'Espanya, s'incorpora a l'equip d'Informàtica de Mercadona en un entorn internacional i de reptes continus.

Estefanía conta que està molt satisfeta de treballar en Mercadona i de poder participar en un dels canvis més grans i motivadors en els quals està immersa la companyia.

Estefanía explica que el seu treball en Mercadona és garantir que el sistema informàtic funcione. A més, coordina tota la formació de la nova informàtica als nous gerents que inicien la seua carrera professional dins de Mercadona.

El procés de transformació digital que Mercadona du a terme, consistix a renovar tots els fonaments de l'antiga informàtica de l'empresa per noves tecnologies. Estefanía assenyala que, hui en dia, la digitalització és molt important, ja que permet ser més àgils, més eficients i prendre millors decisions, de manera que se satisfan millor les necessitats dels nostres clients.

Estefanía conclou destacant l'oportunitat de tornar al país i l'orgull que sent de pertànyer a una empresa líder com Mercadona.

Mercadona vol reconéixer la implicació i la il·lusió que transmet Estefanía a l'hora d'enfrontar-se a este projecte transformador. Com ella, la companyia també vol fer valer el treball de la resta de treballadors de Mercadona especialistes implicats en la seua transformació digital.

Per a treballar en Mercadona es poden consultar les ofertes d'ocupació disponibles.

Condicions laborals en Mercadona

El model de Recursos Humans de la companyia destaca per oferir un treball estable amb contractes fixos i de qualitat buscant sempre la satisfacció dels treballadors de Mercadona. La plantilla per a Mercadona és molt important, perquè sense esta no seria possible satisfer els clients.

Les condicions laborals de Mercadona oferixen valors com ara la formació, l'equitat o la promoció interna, de manera que permeten disposar d'un equip de persones compromeses amb el projecte comú. Un exemple d'esta aposta per la promoció interna és el cas de Mariola.

Mercadona ha sigut reconeguda per l'Organització Internacional del Treball (OIT) de Nacions Unides.