AVISO DE COOKIES

Este sitio web utiliza cookies propias e de terceiros coa finalidade de facer que a súa navegación sexa segura, facer análise estatística das visitas á web, así como coñecer o seu comportamento. Se desexa máis información pode consultar a nosa POLÍTICA DE COOKIES. Pode aceptar o uso de cookies pulsando "ACEPTAR" ou Configurar/Rexeitar o seu uso pulsando pulsando "CONFIGURAR/REXEITAR".

Ensinámosche a preparar as tostas máis deliciosas para os teus xantares de Novos Hábitos.

Receitas de Tostas de Novos Hábitos para os teus xantares

18 de febreiro de 2019

Queres unhas ideas de Novos Hábitos para os teus xantares? Nada mellor que esta exquisita selección de Tostas que che presentamos, pequenos bocados que serven de xantar apetecible e fácil de preparar en calquera momento.

Mira que receitas tan variadas e tentadoras: Aguacate con tomate seco, Hummus con aceite e sementes de sésamo, Polo á prancha con champiñóns, Remolacha con quinoa, Salmón afumado con salsa de iogur ou Vexetal con e tomate. Para que escollas a que máis che guste ou as probes todas!

Sigue o vídeo paso a paso das Receitas de Tostas para os teus xantares

Tosta de salmón afumado con salsa de iogur

Ingredientes

  • Panciño campión do mundo
  • Salmón afumado
  • Salsa de iogur
  • Ovo
  • Ceboliño
  • Aceite virxe extra gran selección

Paso a paso:

- Poñer o salmón afumado sobre o panciño campión do mundo e aliñar con salsa de iogur.

- Escalfar o ovo envolvéndoo en filme con aceite e cociñalo en auga fervendo durante 4 minutos.

- Colocar o ovo na tosta e decorar con ceboliño.

Texto 5 Tostas para tus almuerzos

Tosta de aguacate con tomate seco, coandro e noces

Ingredientes

  • Panciño sen sal integral
  • Aguacate
  • Tomate seco
  • Noz natural
  • Coandro
  • Aceite virxe extra gran selección

Paso a paso

- Cortar e desosar o aguacate e poñelo sobre o panciño sen sal integral.

- Hidratar en aceite o tomate seco, cortalo, esparexelo sobre a tosta e decorar con noces e coandro.

Texto 1 Tostas para tus almuerzos

Tosta de hummus con aceite e sementes de sésamo

Ingredientes

  • Panciño de olivas
  • Hummus
  • Sementes de sésamo
  • Aceite virxe extra gran selección
  • Pemento doce

Paso a paso

- Untar o hummus no panciño de olivas.

- Aliñar con aceite de oliva virxe extra, pemento doce e sementes de sésamo.

Texto 2 Tostas para tus almuerzos

Tosta de remolacha con quinoa e vinagre balsámico

Ingredientes

  • Panciño integral
  • Remolacha cocida
  • Vasiño de quinoa
  • Vinagre balsámico de Módena
  • Pipas de cabaza naturais
  • Aceite virxe extra gran selección

Paso a paso

- Cortar á xuliana a remolacha fervida, salteala coa quinoa uns 2 minutos e engadir unhas gotas de vinagre balsámico de Módena.

- Colocar a mestura na tosta de panciño integral e decorar con pipas de cabaza.

Texto 4 Tostas para tus almuerzos

Tosta de polo á prancha con ourego, loureiro e champiñóns

Ingredientes

  • Panciño 6 cereais
  • Solombo de polo
  • Ourego
  • Loureiro
  • Champiñón pequeno
  • Aceite virxe extra gran selección

Paso a paso

- Sofritir as láminas de champiñón e colocalas sobre o panciño de 6 cereais.

- Asar as peitugas de polo cun pouco aceite uns 4 minutos e aliñar con ourego e loureiro cortados en anacos.

- Colocar sobre os champiñóns e aliñar con aceite de oliva virxe en cru.

Texto 3 Tostas para tus almuerzos

Tosta vexetal

Ingredientes

  • Panciño campión do mundo
  • Tomate canario
  • Leituga iceberg
  • Olivas sen óso
  • Olivas cacereñas negras sen óso
  • Aceite virxe extra gran selección
  • Sal

Paso a paso

- Colocar sobre o panciño campión do mundo o tomate, a leituga iceberg e unha chisca de sal.

- Decorar cun picado de olivas negras e verdes con aceite.

Texto 6 Tostas para tus almuerzos

Outras recomendacións

Consulta a nosa proposta de xornada de Novos Hábitos, que inclúe estas deliciosas tostas para os teus xantares xunto a outras receitas lixeiras para o resto do día.

Suxestións para a túa cea de Novos hábitos: Receita de Sopa de Kale, Bimi e Leituga e Receita de Pescada con verduriñas ao vapor.