AVISO DE COOKIES

Este sitio web utiliza cookies propias e de terceiros coa finalidade de facer que a súa navegación sexa segura, facer análise estatística das visitas á web, así como coñecer o seu comportamento. Se desexa máis información pode consultar a nosa POLÍTICA DE COOKIES. Pode aceptar o uso de cookies pulsando "ACEPTAR" ou Configurar/Rexeitar o seu uso pulsando pulsando "CONFIGURAR/REXEITAR".

Ensinámosche a preparar unha receita de Pescada con verduriñas ao vapor, ideal para a túa cea na nosa xornada de Novos Hábitos.

Receita de Pescada con verduriñas ao vapor

08 de febreiro de 2019

Apetéceche unha receita de peixe orixinal e fácil de preparar? Dende hoxe podes incluír no teu menú un exquisito prato de Pescada con verduriñas ao vapor. Proba o rico contraste do sabor cítrico do limón co toque oriental que lle dá a salsa de soia e goza da combinación.

Unha proposta creativa, cociñada con vaporeira, moi recomendable para as túas ceas. Ademais, destaca pola súa coidada presentación.

Sigue o vídeo paso a paso da receita de Pescada con verduriñas ao vapor:

Ingredientes para 2/4 persoas:

  • Pescada conxelada
  • 200 g de cenorias
  • 200 g de feixóns verdes
  • 1 porro
  • 1 tomate
  • Salsa de soia
  • Aceite de oliva virxe extra
  • 1 limón
  • Pemento doce
  • Loureiro
  • Ceboliño

Paso a paso:

Se queres preparar esta receita, sigue o proceso paso a paso que che detallamos a continuación.

1. Corta as verduras á xuliana fina.

Cortar el puerro en juliana fina.

Cortar las zanahorias en juliana fina.

Cortar la judías verdes en juliana fina.

2. Saltear 2 minutos.

Saltear 2 minutos todas las verduras en una sartén.

3. Pelar o tomate e baleirar as sementes.

Pelar el tomate.

Vaciar las semillas del tomate.

4. Cortar en dados o tomate.

Cortar en dados el tomate.

5. Colocar as verduras sobre os filetes.

Rellenar los filetes con las verduras.

6. Incorporar o tomate, a reladura da pel de limón e a salsa de soia.

 Incorporar el tomate, la ralladura de piel de limón y la salsa de soja.

7. Enrolar os filetes.

Enrollar los filetes.

8. Ferver auga nunha pota con loureiro e limón.

Hervir agua en una olla con laurel y limón.

9. Colocar a pescada na vaporeira.

Colocar la merluza en la vaporera.

10. Cociñar uns 8 minutos.

Cocinar al vapor unos 8 minutos los rollitos de merluza.

Servir los rollitos al vapor.

Outras recomendacións

Buscas un primeiro prato ideal para a túa cea? Aquí tes esta Receita de Sopa de Kale, Bimi e Leituga.

E se queres coñecer a nosa proposta de xornada de Novos Hábitos completa, neste enlace propoñémosche este e outros pratos para o teu día a día.