Sartu Wellington izokinaren errezeta hau zure Gabonetako menuetan.

Wellington izokina espinakekin eta gazta-kremarekin prestatzeko errezeta

2023ko urriaren 26a

Gabonetan, etxeko platerak nahi izaten ditugu, baina sofistikazio-ukitu batekin. Horregatik, hostore gustagarri batez lagundutako izokin-errezeta hau proposatzen dizugu.

Hostorearen barruan, izokinaren zapore bereizgarria sumatuko duzu, espinaken freskotasunak eta gazta-saltsaren krema-testurak lagundua. Erabateko arrakasta ospakizun guztietan. Aurkezpen bikaina du gainera.

Jarraitu pausoz pauso Wellington izokina espinakekin eta gazta-kremarekin prestatzeko gure errezetari

4 lagunentzako osagaiak

  • 1 izokin-solomo (gutxi gorabehera 500 g).
  • hezurrik eta azalik gabea.
  • Xafla bat hostore fresko.
  • 200 g espinaka.
  • 125 g gazta leunezko krema.
  • Oliba-olio birjina estra.
  • 1 atal baratxuri.
  • 1 arrautza.
  • Gatz-ezkatak.
  • Piperbeltz beltz ehogailuduna.

Pausoz pauso:

1. Zartagin batean, gorritu baratxuria, azalik gabe eta xehe-xehe eginda. Gero, gehitu espinakak, jarri gatza eta piperra, eta sueztitu 3 bat minutuz.

Receta de Salmón Wellington con espinacas y crema de queso.

2. Gehitu gazta, nahasi eta utzi hozten.

Receta de Salmón Wellington con espinacas y crema de queso.

3. Zabaldu hostore-xafla, eta jarri gainean espinaka- eta gazta-ohe bat, eta, haren gainean, izokina, gatzez eta piperrez ondua. Itxi orea pakete baten moduan, eta buelta eman, espinakak dauden aldea goian gera dadin.

Receta de Salmón Wellington con espinacas y crema de queso.

Receta de Salmón Wellington con espinacas y crema de queso.

4. Busti arrautza irabiatuarekin eta sartu aldez aurretik 180 ºC-an berotutako labean. Utzi hostorea egin arte, 30 minutuz, gutxi gorabehera.

Receta de Salmón Wellington con espinacas y crema de queso.

Chefaren sekretua

Plater hau epel jatea da onena, ez oso bero, ez oso hotz.

Beste gomendio batzuk

Gustuko baduzu arrain hori, ikasi gure Izokin-quichearen errezeta prestatzen.

Gure Errezetak atalean aurkitu dezakezu arrain-plater gozo hau ere: Bakailaoa baratxuri-muselinarekin.

Presta zaitez jaiak bukatzen direnerako, eta eman begiratu bat gure Gabonetako soberakinak aprobetxatzeko errezetei.