COOKIEEN OHARRA

Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta zure portaera ezagutzeko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure COOKIEEN POLITIKA. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "ADOS" edo Konfiguratu/Ukatu horien erabilera "KONFIGURATU / UKATU" atalean.

Pomelo- eta jengibre-irabiaki gozo hau nola prestatu azalduko dizugu. Udan hartzeko paregabea da, gosaritarako eta askaritarako.

Pomelo- eta jengibre-irabiakiaren errezeta

2019ko abuztuaren 22a

Udan freskatuko zaituen zerbaiten bila bazabiltza, ikasi pomelo- eta jengibre-irabiaki gozo bat prestatzen. Oso erraza da!

Irabiaki original eta indargarria da, pomeloaren zapore zitrikoa, jengibrearen aroma, olo-izozkiaren ukitu freskagarria eta arbendol-edariaren leuntasuna bateratzen dituena. Dasta ezazu!

Jarraitu urratsez urrats pomelo- eta jengibre-irabiakiaren errezetaren bideoa

Errezeta hau egiten ikasi nahi baduzu, hemen dituzu xehetasun guztiak.

Osagaiak, pertsona batentzat:

  • Pomelo bat eta erdi
  • Arbendol-edariaren edalontzi bat eta erdi
  • Olo-izozkiaren bola bat
  • 20 g jengibre

Urratsak:

1. Pomeloari zukua atera.

Paso 1 Imagen Batido de pomelo

2. Jengibrea ebaki eta zuritu.

Paso 2 Imagen Batido de pomelo

3. Jengibrea birrindu.

Paso 3 Imagen Batido de pomelo

4. Irabiagailuan jarri pomelo-zukua, arbendol-edaria, jengibrea eta olo-izozkiaren bola.

Paso 4 Imagen Batido de pomelo

Paso 5 Imagen Batido de pomelo

Paso 6 Imagen Batido de pomelo

Paso 7 Imagen Batido de pomelo

5. Irabiatu.

Paso 8 Imagen Batido de pomelo

6. Zerbitzatu.

Paso 9 Imagen Batido de pomelo

Paso 10 Imagen Batido de pomelo

Bestelako gomendioak

Beste errezeta freskagarri bat nahi baduzu, ikasi Matcha tezko izozkiaren errezeta hau prestatzen.