Mercadonako Oilasko-hegal erreak eta Txerri-saiheskiak barbakoan eta ebakita: bi plater prestatu, ontzi berean kontsumitzeko eta partekatzeko.

Oilasko-hegal erreak eta Txerri-saiheskiak barbakoan

2023ko ekainaren 26a

Gustuko dituzu okela-plater zaporetsuak? Inoiz huts egiten ez duten bi prestakin klasiko aurkezten dizkizugu. Oso erraza da prestatzen eta guztientzako egokia, glutenik gabekoa baita

  • Oilasko-hegal erreak
  • Txerri-saiheskiak barbakoan eta ebakita

Bi plater prestatu, ontzi berean kontsumitzeko eta partekatzeko. Bestelako modu bat, saltsatan bustita jateko!

Bi aukera paregabe denboraz estu baina apetituz ondo zabiltzanerako... eta zapore biziak probatzeko grinaz zaudenerako.

Deskubritu bestelako modu bat saltsatan bustita jateko. Plater bikainak dira ontzi berean kontsumitzeko eta partekatzeko. Berotu eta jan! Ez duzu beste ezer egin behar, eta platerik zikindu gabe, gainera!

Probatu orduko bilakatuko dira istantean prestatutako zure platerik gogokoenak: Oilasko-hegal zaporetsuak eta Saiheski zoragarriak barbakoan. Ezin hobeak dira otordu bizkor eta informaletarako, lagun arteko eta familiako juntadizo bereziak egiteko, edo mokadutxo goxoren baterako.

Eta biak batera ipintzen badituzu, nahasketa izugarria izango da: bikote paregabea zure aho-sabaiko apetak asetzeko.

Eta ahaztu kozinatzeaz!

Mercadonako Oilasko-hegal erreak

Alitas de Pollo asadas de Mercadona

Oilasko-hegal erre hauek primerakoak dira. Testura hezea dute, eta saltsa goxo-goxoa dakarte.

Hatzak miazkatzeko moduko plater tipiko horietako bat da: zapore tradizionala eta bizia, aproposa edozein okasiotarako. Nahitaez probatu beharrekoa!

Mercadonako Saiheskiak, barbakoan eta ebakita

Costillas Barbacoa cortadas de Mercadona

Saiheski haragitsuak, ahoan zukutzen diren horietakoak. Ebakita datoz, eta barbakoa-saltsa dakarte, berezko zapore erakargarria indartzeko.

Bi produktuak prestatzeko modua

Oilasko-hegalak eta saiheskiak berdin-berdin prestatzen dira. Oso bizkor eta erraz.

Mikrouhinean edo labean berotu ditzakezu:

Mikrouhina

1. Atera oilasko-hegalak poltsatik.

2. Ipini ontzian eta zabaldu (ez estali).

3. Berotu lau minutuz mikrouhin-labean (potentzia maximoan).

Labea

1. Aldez aurretik, berotu labea 180 ºC-ra.

2. Atera oilasko-hegalak poltsatik.

3. Ipini laberako moduko ontzi batean eta zabaldu.

4. Berotu 15 minutuz labean, 180 ºC-an.

Kontserbatzeko modua

Kontserbatzeko modua ere berbera da bi kasuetan:

  • Kontserbatu 0-4 ºC-an.
  • Ireki ondoren, kontsumitu 24 ordu igaro baino lehen. Hozkailuan gorde behar da, 0-4 ºC artean.

Kartoizko bilgarriak

Plastiko gutxiago erabiltzeko, bi platerok kartoizko bilgarrietan datoz. Horretaz gainera, irekierrazak dira.

Beste gomendio batzuk

Aukeratu gustukoen duzun saltsa. Mostazak gustatzen bazaizkizu, deskubritu gure aukera zabala.

Gustuko dituzu zapore exotikoak? Probatu jateko prest datozen gure asiar platerak. Dagoeneko gure denda guztietan eskura ditzakezu!