Ikasi nahi duzu Izokin-quiche goxo-goxo bat prestatzen?

Izokin-quichearen errezeta

2021ko otsailaren 19a

Errezeta arin eta prestatzeko erraz bat dakarkizugu: Izokin-quiche goxo-goxoa, ganba, tipula, arrautza eta zainzuriekin.

Primerako errezeta duzu zure elikadura-planean sartzeko eta, aldi berean, jaki zaporetsu batez gozatzeko. Goxo-goxoa da!

Ikusi, pausoz pauso, Izokin-quichea prestatzeko gure errezeta

4 lagunentzako osagaiak:

  • 1 brisa hostore hautsia
  • 2 izokin-lata (era naturalean)
  • 160 g ganba izoztu
  • 80 g tipula
  • 80 g zainzuri berde fin
  • 200 ml kozinatzeko esne-gain
  • 2 landako arrautza
  • Gatza
  • Piperbeltz beltza
  • Oliba-olio birjina

Pausoz pauso:

1. Estali hostorearekin 22-24 cm-ko molde bat. Moztu soberazko labeko papera.

Texto 1 Imagen Receta quiche

Texto 2 Imagen Receta quiche

2. Sardexka batekin, zulatu orearen gainazal guztia, burbuilarik egin ez dadin, eta sartu moldea, 5 minutuz, aurretik 200 ºC-ra berotutako labera.

Texto 3 Imagen Receta quiche

3. Zartaginean, olio pixka batekin, gorritu tipula xehatua eta zatitan moztutako zainzuriak. Gorde.

Texto 4 Imagen Receta quiche

4. Sueztitu ganbak zartagin batean, olio pixka batekin batera, sobera duten ura galdu arte.

Texto 5 Imagen Receta quiche

5. Irabiatu arrautzak ontzi batean. Erantsi esne-gaina, zainzuriak tipularekin, ganbak eta izokina (era naturalean). Nahasi.

Texto 6 Imagen Receta quiche

Texto 7 Imagen Receta quiche

Texto 8 Imagen Receta quiche

Texto 9 Imagen Receta quiche

6. Ondo nahasi ondoren, bota dena moldera, eta ondo banatu orearen gainean.

Texto 10 Imagen Receta quiche

Texto 11 Imagen Receta quiche

7.Eduki labean 20 minutuz, 180 ºC-ra, pixka bat txigortu arte, eta zerbitzatu.

Texto 12 Imagen Receta quiche

Beste gomendio batzuk

Ikasi nahi duzu era naturalen ontziratutako izokinarekin egindako beste errezeta batzuk prestatzen?