COOKIEEN OHARRA

Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta zure portaera ezagutzeko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure COOKIEEN POLITIKA. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "ADOS" edo Konfiguratu/Ukatu horien erabilera "KONFIGURATU / UKATU" atalean.

Legatza barazkiekin eta lurrunetan eginda prestatzen erakutsiko dizugu; plater ezin egokiagoa da ohitura berriko eguneko afarirako.

Errezeta: legatza barazkiekin, lurrunetan eginda

2019ko otsailaren 08a

Arrainarekin prestatutako errezeta erraz eta original bat nahi? Gaurtik aurrera, beste plater bat duzu zure menua osatzeko: legatza barazkiekin, lurrunetan eginda. Limoiaren zapore zitrikoa eta soja-saltsaren ekialdeko ukitua konbinatzen ditu errezeta honek.

Proposamen berri bat da, lurrun-ontzian egitekoa, eta egoki-egokia zure afarietarako. Gainera, aurkezpen oso zaindua du.

Legatza barazkiekin eta lurrunetan eginda prestatzeko, jarraitu bideoko urratsei:

2/4 lagunentzako osagaiak:

  • Legatz izoztua
  • 200 g azenario
  • 200 g leka
  • 1 porru
  • 1 tomate
  • Soja-saltsa
  • Oliba-olio birjina estra
  • 1 limoi
  • Piperrauts gozoa
  • Erramua
  • Tipulina

Pausoz pauso:

Errezeta hau prestatu nahi baduzu, jarraitu urratsez urrats azalpen hauei.

1. Moztu barazkiak juliana eran.

Cortar el puerro en juliana fina.

Cortar las zanahorias en juliana fina.

Cortar la judías verdes en juliana fina.

2. Salteatu 2 minutuz.

Saltear 2 minutos todas las verduras en una sartén.

3. Zuritu tomatea eta kendu haziak.

Pelar el tomate.

Vaciar las semillas del tomate.

4. Moztu tomatea kubotan.

Cortar en dados el tomate.

5. Barazkiekin xerrak bete.

Rellenar los filetes con las verduras.

6. Gehitu tomatea, limoi-azal birrindua eta soja-saltsa.

 Incorporar el tomate, la ralladura de piel de limón y la salsa de soja.

7. Biribildu xerrak.

Enrollar los filetes.

8. Irakin ura erramuarekin eta limoiarekin.

Hervir agua en una olla con laurel y limón.

9. Jarri legatza lurrun-ontzian.

Colocar la merluza en la vaporera.

10. 8 bat minutuz egosi.

Cocinar al vapor unos 8 minutos los rollitos de merluza.

Servir los rollitos al vapor.

Beste gomendio batzuk

Zure afarietarako lehen plater egoki baten bila zabiltza? Hemen duzu bat: Kale-, bimi- eta letxuga-zopa.

Eta ohitura berriko egun oso baterako gure proposamena ikusi nahi baduzu, errezeta gehiago aurkituko dituzu esteka honetan.