COOKIEEN OHARRA

Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta zure portaera ezagutzeko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure COOKIEEN POLITIKA. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "ADOS" edo Konfiguratu/Ukatu horien erabilera "KONFIGURATU / UKATU" atalean.

Garbantzuen eta ganboi-isatsen entsalada epela  prestatzen erakutsiko dizugu.

Errezeta: Garbantzuen eta ganboi- isatsen entsalada

2019ko irailaren 13a

Garbantzuen eta ganboi-isatsen entsalada epela prestatzen erakutsiko dizugu. Errezeta gozoa eta egiteko erraza da, eta zaporeen nahasketa interesgarria du.

Bereziki aproposa da udazkenerako.

Entsalada goxo honekin, harrituta utziko dituzu etxekoak eta lagunak. Urrats hauek egin besterik ez duzu:

Garbantzu- eta ganboi-entsalada prestatzeko, jarraitu bideoko urratsei

4 lagunentzako osagaiak:

  • 400 g garbantzu egosi
  • Kalabazin erdia
  • 100 g espinaka
  • 8 cherry tomate
  • 1 baratxuri-atal
  • 4 pepino
  • Olibak xerratan
  • 3 koilarakada pinazi
  • 250 g ganboi-isats
  • Modenako ozpina
  • Kuminoa

Pausoz pauso:

1. Txikitu kalabazina.

Cortar el calabacín.

2. Txikitu cherry tomateak, pepinoak eta baratxuria.

Cortar los tomates cherry.

Cortar los pepinillos.

Cortar el ajo.

3. Gorritu pinaziak.

Dorar los piñones.

4. Gorritu baratxuria.

Dorar el ajo.

5. Gehitu ganboi-isatsak baratxuriari.

Añadir al ajo las colas de gambón.

6. Platerean jarri espinakak, pinaziak, kalabazina, garbantzuak, cherry tomateak, pepinoak, olibak eta ganboi-isatsak.

Emplatar con las espinacas

Emplatar los piñones.

Emplatar el calabacín.

Emplatar los garbazos y los tomares cherry.

Emplatar los pepinillos.

Emplatar las aceitunas y las colas de bambón.

7. Ondu olioz, Modenako ozpinez eta kuminoz.

Aliñar con aceite

Aliñar con vinagre.

Aliñar con comino.

Ensalada tibia de garbanzos con gambón.

Beste gomendio batzuk

Plater gehiago prestatzen ikasi nahi baduzu zure bazkari eta afarietarako, sartu gure errezeta-atalera.