Garbantzuen eta ganboi-isatsen entsalada epela prestatzen erakutsiko dizugu. Errezeta gozoa eta egiteko erraza da, eta zaporeen nahasketa interesgarria du.
Bereziki aproposa da udazkenerako.
Entsalada goxo honekin, harrituta utziko dituzu etxekoak eta lagunak. Urrats hauek egin besterik ez duzu:
Garbantzu- eta ganboi-entsalada prestatzeko, jarraitu bideoko urratsei
4 lagunentzako osagaiak:
- 400 g garbantzu egosi
- Kalabazin erdia
- 100 g espinaka
- 8 cherry tomate
- 1 baratxuri-atal
- 4 pepino
- Olibak xerratan
- 3 koilarakada pinazi
- 250 g ganboi-isats
- Modenako ozpina
- Kuminoa
Pausoz pauso:
1. Txikitu kalabazina.
2. Txikitu cherry tomateak, pepinoak eta baratxuria.
3. Gorritu pinaziak.
4. Gorritu baratxuria.
5. Gehitu ganboi-isatsak baratxuriari.
6. Platerean jarri espinakak, pinaziak, kalabazina, garbantzuak, cherry tomateak, pepinoak, olibak eta ganboi-isatsak.
7. Ondu olioz, Modenako ozpinez eta kuminoz.
Beste gomendio batzuk
Plater gehiago prestatzen ikasi nahi baduzu zure bazkari eta afarietarako, sartu gure errezeta-atalera.