Gure Cocolizze bonboiekin postre gozo batzuk prestatzen erakutsiko dizugu.

Cocolizze bonboiekiko postre gozoen errezetak

2023ko urtarrilaren 31

Nahi duzu ikasi postre bikain batzuk prestatzen gure Cocolizze bonboiekin?

Errezeta batzuk proposatuko dizkizugu, postrearekin arrakasta izan dezazun. Jarraitu irakurtzen, eta ikusi zer ezaugarri dituzten produktu horiek eta nola prestatu.

Cocolizze bonboiak

Barkillo kurruskariko esferak, kremaz eta almendra osoz beteak eta koko birrinduz bustiak.

Cocolizze bonboiekiko errezetak

Cocolizze tarta

Recetas con Cocolizze: Tarta de Cocolizze

Bizkotxorako:

1. Berotu labea 175 graduan. Estali labeko paperez 15 cm-ko 3 molde.

2. Ontzi batean, nahasi katilu bat eta erdi gari-irin, ¾ katilukada almendra eho, 2 koilarakadatxo legamia eta gatz pixka bat.

3. Beste batean, irabiatu 170 g gurin eta katilukada bat eta erdi azukre, harrotu arte. Gehitu 3 arrautza, banan-banan. Eta, gero, banilla-adar bateko haziak.

4. Azken nahasketa horri pixkanaka gehitzen joan behar zaio irinaren nahastea, 190 ml esne ere tartean sartuta. Nahasi dena espatula batekin.

5. Bete moldeak, eta eduki 35 minutu inguru labean. Ikusten bada bizkotxoen goiko aldea oso azkar hasten dela gorritzen, estali zilarrezko paperez, erre ez dadin. Utzi hozten giro-tenperaturan.

Betegarrirako:

1. Zartagin batean, nahasi 190 ml koko-esne eta banilla-adar bateko haziak. Noizean behin nahasiz joan, irakiten hasi arte; orduan, kendu sutatik. Utzi pixka bat epeltzen.

2. Ontzi batean, irabiatu gainerako koko-esnea, arrautza baten gorringoa, 3 koilarakada azukre eta 2 koilarakada arto-irin fin. Gehitu pixkanaka koko-esnea.

3. Jarri nahasketa berriro zartaginean, eta egin su bizian, eragiteari utzi gabe, loditu eta irakiten hasi arte.

4. Iragazi nahasketa katilu batera, eta estali film-paperez, nahasketa ukitzen duela, gainean azalik egin ez dakion.

5. Hoztu giro-tenperaturan, eta, ondoren, sartu hozkailura, gutxienez 2 orduz.

Estaldurarako:

1. Maria bainuan urtu tableta bat txokolate zuri, 50 ml harrotzeko esne-gainekin. Utzi hozten giro-tenperaturan.

2. Nahasketa hozten denean, irabiatu harrotu arte eta gehitu koilarakada bat esne. Irabiatu pixka bat gehiago, ongi nahasi eta harrotu arte.

3. Bizkotxo-geruzen artean, jarri betegarri pixka bat. Estali txokolate zuriz, eta apaindu Cocolizze bonboiekin eta almendra xerratuekin.

Cocolizze tiramisua

Recetas con Cocolizze: Tiramisú de Cocolizze

1. Irabiatu 4 gorringo eta 120 g azukre Maria bainuan, harro gelditu arte. Utzi hozten.

2. Hozten denean, gehitu 500 g mascarpone gazta eta 100 g koko arraspatu. Ondo nahasi.

3. Zatitu 12 Cocolizze bonboi. Gehitu nahasketari.

4. Nahasi 250 ml koko-esne eta banilla-adar bateko haziak.

5. Geruzaka tartekatuz joan bizkotxoa (400 g), koko-esnetan bustita, eta mascarpone-krema. Azken geruzak kremazkoa izan behar du. Utzi hozten hozkailuan, gutxienez 2 orduz.

6. Apaindu almendra xerratuarekin eta koko arraspatuarekin.

Beste gomendio batzuk

Gozogintza maite baduzu eta hortxata eta halako produktu freskagarriekin egiteko ideiak behar badituzu, hemen duzu gure Hortxata-bizkotxoaren errezeta.