Ezagutzen dituzu aire-frijigailuek ematen dituzten aukerak? Elikagai-mota ugari frijitzeko eta erretzeko balio dute. Janariak prestatzeko modu erraz eta erosoa da, eta gero eta ezagunagoa da. Gainera, gantz gutxiago kontsumitzen da. Beraz, ezin hobea da modu osasungarriagoan jateko.
Denbora bat daramagu gure produktuekin lanean, mota horretako frijigailuetan ere prestatzeko aukera izan dezazun.
Ondoren, arrain arrautzaztatuak prestatzeko gida labur bat proposatuko dizugu; arrautza-irinetan pasatutako legatza, otarrainxka kurruskari arrautzaztatuak eta beste hainbat aukera dituzu. Zure platerak gozo-gozo eta puntu egokienean ateratzeko behar dituzun denbora eta tenperaturak adieraziko dizkizugu. Itxura ona du, ezta?
Nola prestatu gure arrain arrautzaztatuak zure aire-frijigailuan
Legatza arrautza-irinetan pasatuta
- Ogi finetan pasatua.
- Ez desizoztu.
- Egin 10 minutuz 200 º-an.
Legatz-xerrak
- Arrautzatan pasatua
- Ez desizoztu.
- Egin 8 minutuz 200 º-an.
Legatz-figuratxoak
- Ogi finetan pasatua.
- Ez desizoztu.
- Egin 6 minutuz 200 º-an.
Legatz-taketak
- Ez desizoztu.
- Egin 8 minutuz 200 º-an.
Legatz-hagatxoak
- Ogi finetan pasatua.
- Ez desizoztu.
- Egin 10 minutuz 200 º-an.
Txibierro birrineztatuak
- Ez desizoztu.
- Egin 7 minutuz 200 º-an.
Otarrainxka arrautza-irinetan pasatuak
- Ez desizoztu.
- Egin 8 minutuz 200 º-an.
Antxoak (Canarias izan ezik)
- Tenpuratan pasatuak
- Ez desizoztu.
- Egin 6 minutuz 200 º-an.
Txipiroi arrautza-irinetan pasatuak (Huelva, Cádiz eta Málaga izan ezik)
- Ez desizoztu.
- Egin 7 minutuz 200 º-an.
Oharra: gogoan izan unitateen artean tarte bat utzi behar duzula, modu uniformean egin daitezen.
Beste gomendio batzuk
Arrain-platerak nahi badituzu, asko gustatuko zaizu Errezeta: atun-takoak ahuakatearekin hau. Gure errezeten atalean arraina prestatzeko askoz errezeta gehiago dituzu.
Probatu entsalada bertikalak egiteko 5 errezeta hauek. Oso praktiko eta nutritiboak dira, eta, gainera, ekologikoak.
Gure Zereal-aukera ere egokia da zure elikadura orekaturako.