Gel de afeitar piel sensible de La Perfumería de Mercadona

Gel d'afaitar pell sensible

20 de abril de 2017

El gel d'afaitar pell sensible està especialment formulat per facilitar el lliscament de la fulla afavorint un afaitat suau i respectuós amb la pell. Conté Aloe Vera, que ajuda a suavitzar i calmar la pell i Al·lantoïna que actua com a agent anti-irritant.

Per a una aplicació ideal, humiteja la pell amb aigua temperada i realitza un suau massatge fins a produir escuma. Després d'afaitar, retira les restes amb aigua i llest per lluir una pell perfecta.

3 senzills trucs per a un bon afaitat:

  • Aprofita el moment de la dutxa: el vapor d'aigua ajuda a obrir els fol·licles del pèl perquè l'afaitat sigui més suau i menys agressiu.
  • Aplica el gel d'afaitar en petits cercles amb ajuda dels dits, deixa-ho actuar perquè penetri millor en la pell i actuï estovant el borrissol.
  • Hidrata bé la pell després de l'afaitat; per a les pells sensibles l’aloe vera és l'ingredient perfecte que calma i hidrata, i al seu torn redueix la irritació.

Altres Recomanacions

Has provat Vido, la nova línia cosmètica per a l’home ja disponible a Mercadona? Es compon de sèrum anti-edat, contorn d'ulls roll-on i crema facial hidratant 24 hores. Prova-la!