Nuevo Go-Lácteo de Cereales y Miel Hacendado

Nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado

04 de abril de 2017
  • Ideal per a nens a partir de 8 mesos i adults de totes les edats, per prendre a qualsevol moment i lloc.

A Mercadona ja pots trobar un nou snack per a tota la família. Cereals, mel i iogurt pasteuritzat després de la fermentació llest per prendre! Així és l'original fórmula del nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado.

Aquestes postres de iogurt són perfectes per prendre a qualsevol moment i en qualsevol lloc, de forma molt còmoda gràcies al seu format butxaca. A més tenen tota la cremositat d'un iogurt grec i el 70% menys de greix. A més, no contenen gluten.

Les postres de iogurt perfectes per a qualsevol edat

El nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado són unes delicioses postres de iogurt que, per les seves característiques nutricionals, són perfectes per a nens a partir dels 8 mesos d'edat, així com per a adults de totes les edats.

Aquestes postres mantenen tota la naturalitat possible en el seu procés d'elaboració, ja que no s'empren conservants ni colorants ni sucres afegits i, a més, també són aptes per a celíacs perquè no contenen gluten.

Aquest nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado és també una nova demostració de l'aposta de Mercadona pels productes espanyols, ja que està elaborat a Espanya per l'empresa espanyola Alnut, que té la seva seu a la localitat de Carlet (València).

Tria el teu Go-Lácteo Hacendado preferit

Ara ja pots triar fins a 4 varietats diferents de Go-Lácteo Hacendado, disponibles a Mercadona. Cada varietat està disponible en packs de 4 unitats de 90 grams cadascuna.

Porta-ho amb tu per gaudir-ho quan vulguis!

  • Cereals i Mel (consum en nens a partir dels 8 mesos)
  • Maduixa i plàtan (consum en nens a partir dels 8 mesos)
  • Natural (consum en nens a partir dels 6 mesos)
  • Pera (consum en nens a partir dels 6 mesos)

Com prendre el teu Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado

Pots gaudir del nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado quan vulguis i on desitgis. Gràcies al seu format butxaca pots tenir-ho llest per prendre a qualsevol moment i lloc. El nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado es pot gaudir completament natural sense perdre gens de sabor ja que no necessita fred.

Aprofita el seu còmode envàs i pren-ho a la temperatura que més t'agradi. El nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado és perfecte per gaudir a l'oficina, portar-ho de viatge o prendre-ho en el col·legi. Gaudeix de les teves noves postres de iogurt preferides!

Altres recomanacions

També et recomanem, per a nens a partir d'un any, el Preparat Làctic Creixement a partir d'1 any Hacendado. Amb cacau i cereals, està enriquit amb 13 vitamines, calci, ferro, zinc i àcids grassos Omega 3.

Si cerques tovalloletes, et recomanem les tovalloletes fresques i perfumades de Deliplus de 240 unitats.