Nuevos Desodorantes Antitranspirantes Deliplus

Nous Desodorants Antitranspirants Deliplus

08 de juny de 2017

Els nous Desodorants Antitranspirants Deliplus et protegeixen fins a 48 hores amb agradables i duradores fragàncies que respecten la suavitat i la cura de la teva pell. A més no contenen alcohol.

Sabies que cada persona necessita un tipus de protecció específica? Descobreix quin és el teu amb la nova Línia de Desodorants Antitranspirants Deliplus.

Pots triar entre les seves diferents línies:

Cura:

 • Seda: El Desodorant Antitranspirant Deliplus amb extracte de seda està especialment indicat per a les dones que volen suavitat en la seva pell sense perdre protecció.
 • Àloe: Indicat per als homes i dones que busquen hidratació i cura de la seva pell, el Desodorant Antitranspirant Deliplus està enriquit amb extracte d’Àloe Vera. I a més, el tens disponible en versió mini. Perfecte per endur-te’l a tot arreu!
 • Civada: Els Desodorants Antitranspirants Deliplus d'aquesta línia estan formulats amb extracte de Civada i protegeixen la pell tant d'elles com d'ells amb delicadesa però sense renunciar a la seva protecció 48 hores.

Protecció Plus:

 • Línia de Desodorants Antitranspirants Deliplus especialment indicada per a aquelles persones que necessiten una protecció extra en el seu dia a dia. Per això hem formulat aquests desodorants amb ingredients naturals com l'Argila Blanca i el Caolí que ajuden a potenciar la protecció enfront de la suor. L'Argila Blanca i el Caolí són minerals naturals que tenen propietats per absorbir la humitat i l'excés d'oli en la pell. A més, et protegeixen durant més de 48 hores.
 • Disposem d'una línia específica per a dones i una altra per a homes amb fragàncies adaptades a cadascun.

Perfum Intens:

 • Amb tots els avantatges dels nostres nous Desodorants Antitranspirants Deliplus i amb una intensa i agradable fragància femenina que embolicarà la teva pell aportant-li suavitat i protecció.

Línia Invisible:

 • Evita les taques sobre la pell i la roba gràcies a l'ús d'actius que disminueixen els residus visibles, mantenint la seva eficàcia durant 48 hores. Amb la finalitat d'adaptar-nos a les necessitats de cadascun disposem de Línia Invisible home i Línia Invisible Dona.

Totes les línies estan disponibles en roll-on i spray perquè escullis el que més t'agradi.

Com s’utilitzen?

 • Aplicar sempre sobre la pell neta i seca.
 • Deixar assecar abans de vestir-se.
 • Roll-on: per obtenir una cobertura uniforme, aplicar sobre l'aixella 3 cops de dalt a baix.
 • Spray: primer invertir el pot, agitar enèrgicament, polvoritzar a 15 cm de la pell durant 2-3 segons i deixar assecar.

Desodorants Antitranspirants Deliplus, protecció en el teu dia a dia.

Altres Recomanacions

Si no t'hidrates la pell al matí per falta de temps o deixes de fer-ho després de dutxar-te a la nit, ara pots fer-ho tot més ràpid hidratant-te sense haver d'esperar fins que s'absorbeixi la crema, gràcies a la nova Hidratant corporal sota la dutxa de Mercadona.