Cabecera antimosquitos

Antimosquits a Mercadona: descobreix tots els nostres productes per estar protegit aquest estiu

06 de juny de 2024

Amb l'arribada del bon temps, és normal l'aparició de mosquits i les seves picades molestes, així com l'increment d'altres insectes, com ara vespes o mosques. A l’estiu fem molts plans a l'aire lliure, tant de dia com de nit, i de vegades els insectes ens impedeixen passar-ho del tot bé. És fonamental disposar de productes específics per protegir-se i estar tranquil en tot moment.

Per això, a Mercadona et proposem diferents productes antimosquits, tant d'interior com d'exterior: repel·lents potents que tenen a ratlla aquests intrusos tan inoportuns, solucions efectives per eliminar-los i per calmar les picades. Alguns productes només els trobaràs durant la campanya d'estiu, però tens recursos excel·lents disponibles durant tot l'any.

Tinguis la necessitat que tinguis, tenim la solució que cerques! Recorda’t sempre de consultar les instruccions d'ús i les recomanacions de cada producte.

Troba la teva solució antimosquits a Mercadona

Per protegir-te

Solucions perquè els mosquits no s'acostin i per protegir-te la pell de les picades. Braçalets i altres productes repel·lents d'aplicació directa amb acció protectora.

Pulseras y productos repelentes antimosquitos Mercadona

  • Esprai repel·lent: és molt eficaç per espantar els mosquits, fins i tot el mosquit tigre. Actua formant una barrera protectora i t'ofereix fins a sis hores d'alta protecció. Només cal vaporitzar i estendre el producte sobre la zona del cos que vulguis protegir. Aplica’l a la pell, però evita sempre el rostre.

Spray repelente antimosquitos Mercadona

  • Braçalets de citronel·la: la seva fragància actua com a repel·lent natural. Ofereixen protecció instantània i durant hores, i mantenen els mosquits lluny en interiors i exteriors. Disponibles en la talla S i L, aquests braçalets són versàtils i s'adapten perfectament tant al canell com al turmell.

Pulseras de citronela Mercadona

  • Body spray citronel·la: broma corporal amb una aroma cítrica refrescant. És una aigua perfumada que també actua com a repel·lent gràcies a la citronel·la. Ideal per complementar els nostres productes més específics. Recorda't d’evitar el rostre quan l’apliquis.

Body spray citronela Mercadona

Per eliminar-los

La solució més dràstica, amb opcions per matar els mosquits i altres insectes que es fan servir quan se’n detecta la presència. Amb aquest grup de productes insecticides, tindràs garantit un ambient sense mosquits.

Productos insecticidas Mercadona

  • Insecticida elèctric i recanvis: dissenyat per mantenir la llar lliure de mosquits, el nostre dispositiu elèctric és un producte d'interior. Emet una protecció constant, de dia i de nit, fins i tot amb els llums encesos i les finestres obertes. T'estimes més els recanvis líquids o en pastilla? Amb el dispositiu de doble ús per a tots dos tipus d'insecticida, t’oferim la possibilitat de triar el recanvi que més t'encaixi. Eficaç contra el mosquit comú i el tigre.

Insecticida eléctrico y recambios Mercadona

  • Espirals antimosquits: una solució ràpida i eficaç per a exteriors. En encendre-les, el seu principi actiu proporciona una protecció excel·lent en una zona àmplia al voltant del producte. Xala amb les activitats a l'aire lliure sense amoïnar-te per les picades dels mosquits.
  • Espelmes antimosquits i mosques: aquesta espelma amb aroma de citronel·la combina l’acció insecticida amb les propietats repel·lents d'aquesta planta aromàtica. Et permet de gaudir de les activitats a l'exterior sense mosques ni mosquits, tot i que també és adequada per a interiors. Protecció constant en qualsevol entorn.
  • Insecticida barrera: actua com una barrera protectora que manté els insectes i mosquits lluny. Té un efecte insecticida potent que protegeix contra el mosquit comú i el mosquit tigre a la zona concreta que vulguis protegir. El seu ús principal és en exteriors, però també es pot fer servir en espais semioberts.

Insecticida barrera Mercadona

  • Insecticida mosques i mosquits: formulats per combatre mosques, mosquits i altres insectes voladors, en versió amb perfum i sense perfum. Actua amb eficàcia instantània contra el mosquit comú i el mosquit tigre, i proporciona una protecció segura tant en interiors com en exteriors.

Insecticida moscas y mosquitos Mercadona

  • Insecticida vespes: una solució específica contra les vespes (comú i asiàtica), amb un llarg abast de fins a 3 m. A l'estiu, la població de vespes augmenta a causa de la calor, especialment en zones de jardí i acumulacions d'aigua (com les piscines). Per això, cal tenir una defensa a mà en aquesta temporada per a les estones a l'aire lliure.

Insecticida avispas Mercadona

Per alleujar les picades

Ja t'han picat? No t'amoïnis, també tenim la solució per calmar la irritació i el malestar.

  • Roll-on alleujament picor: calma la picor i refresca la pell. Alleuja les picades d'insectes, ortigues, meduses... Dermatològicament testat, es presenta en un format pràctic de bola. Un recurs molt útil, sobretot quan la picor és contínua.

Alivio picor Mercadona

Abans de fer servir qualsevol d'aquests productes, consulta’n les instruccions d’ús.

Altres recomanacions

Coneixes la nostra família d’ambientadors en esprai? En disposes d'una àmplia gamma per triar.

Si prepares un pícnic, consulta la nostra selecció de productes fàcils de transportar i menjar a l'aire lliure.

Cuida't la pell amb les nostres cremes i protectors solars.