Bosses de 3 quilos i 1,5 quilos del nou pinso Compy Supreme Senior-Light per a gossos d'edat avançada i gossos amb sobrepès

Nou pinso Compy Supreme Senior-Light

29 de maig de 2018

Els gossos que ja han entrat en l'etapa sènior o avançada es tornen més sensibles a l'efecte del pas del temps. Es pot considerar que un gos entra en l'etapa sènior a partir dels 8 anys en les races petites, els 7 anys en les races mitjanes i els 6 anys en les races grans. Si bé els diversos sistemes de l'organisme envelleixen a ritmes diferents segons la raça, l’atenció sanitària i la nutrició que ha rebut l’animal al llarg de la seva vida, la cura dels gossos a partir d'aquesta edat esdevé més especial.

Això també s'estén als gossos amb sobrepès. En tots dos casos, la teva mascota necessita una alimentació d'alta qualitat, fàcil de digerir, rica i completa pel que fa a nutrients, però amb menys calories perquè l’ajudi a controlar el pes.

El nou pinso Compy Supreme Senior-Light per a gos és l'aliment ideal per a aquesta classe d'animals, ja que ha estat formulat per experts en nutrició d'animals de companyia per adaptar l'aliment a gossos de totes les races, segons les seves necessitats.

Alimentació per a gossos sènior i/o amb sobrepès

Perquè el teu gos es mantingui en forma i sa a mesura que envelleix, és fonamental que la seva dieta compleixi els requisits següents:

  • Ha de ser completa des del punt de vista nutricional, perquè subministri tots els nutrients diaris necessaris. Ha d’aportar entre un 28 i 30 % (segons la mida de la raça) de proteïnes per ajudar a mantenir la massa muscular, un nivell de fibra òptim per saciar la gana i una densitat calòrica menor, i ha d’aportar alhora tots els àcids grassos essencials.
  • Ha de ser concentrada, saborosa i de mida adaptada a la seva raça per assegurar-nos que la ingesta sigui adequada.
  • Ha de ser fàcil de digerir, amb ingredients de qualitat molt alta, com ara l'ou, que aporta proteïnes; l'arròs integral i l'ordi integral hidrolitzat, que proporcionen energia i fibra, i ajuden a mantenir la sensació de sacietat durant més temps, i també el pollastre fresc, que el nou Compy Supreme Senior-Light incorpora en forma de pasta refrigerada sense tractament tèrmic anterior, de manera que manté totes les qualitats nutricionals.

Beneficis de Compy Supreme per al teu gos

A banda de tenir les millors matèries primeres en la seva composició, el nou pinso Compy per a gos proporciona una sèrie de beneficis ideals per a l'etapa sènior del gos:

  • Omega-3 per ajudar a mantenir la funció cognitiva del cervell.
  • Prebiòtics (FOS i MOS) per afavorir el sistema immunitari.
  • Vitamina B6 per a la formació de col·lagen (articulacions en bon estat) i L-carnitina per ajudar a controlar un pes adequat.
  • Biotina i zinc quelat per a la bona salut del cabell i la pell.
  • Vitamina C i E, seleni, taurina, betacarotens i farina de marigold, que aporten antioxidants per reforçar els mecanismes de defensa naturals.

Qualitat del pinso Compy

Els veterinaris experts en nutrició d'animals de companyia del fabricant especialista Bynsa són els encarregats de desenvolupar tots els productes Compy, la finalitat dels quals és garantir una dieta equilibrada i completa amb l'aportació de nutrients necessaris per a la teva mascota cada dia. Els controls de qualitat rigorosos des de l'inici del procés fins a l'elaboració final del producte garanteixen la màxima qualitat del pinso Compy.

No oblidis que perquè la teva mascota estigui activa i feliç ha de fer exercici diàriament i visitar el veterinari per assegurar que té un estat de salut òptim.

Altres recomanacions

Si el teu gos està encara en l'etapa de creixement d'un cadell, et recomanem el nou Compy Supreme per a cadells. La gamma de pinsos Compy Supreme també s'ha ampliat amb el nou Compy Supreme per a gossos de races petites.