Natura morta amb bosses de Compy Supreme per a cadells

Compy Supreme per a cadells

22 de març de 2018

Els primers mesos de la vida dels cadells són fonamentals per al seu correcte creixement i desenvolupament. En aquesta etapa, tenen una alta despesa calòrica necessària per poder créixer i desenvolupar correctament tots els seus òrgans i canvis fisiològics. Per això, és molt important alimentar-los amb una dieta específica i equilibrada que compleixi amb totes les necessitats nutricionals que necessiten.

A més, per mantenir un estat òptim de salut, cada cadell requereix unes necessitats alimentàries concretes segons la seva raça. Compy Supreme per a Cadells ha estat formulat per experts en nutrició d'animals de companyia per adaptar l'aliment tant a cadells de races petites com de races mitjanes i grans.

Com alimentar al teu cadell

Es recomana comprovar que el cadell està guanyant pes de forma adequada, sense sobrealimentar-lo per evitar problemes d'obesitat. No és aconsellable suplementar la dieta amb altres aliments, ja que Compy Supreme per a cadells està formulat per aportar tots els nutrients que necessita en aquesta etapa.

L'etapa de creixement d'un cadell de raça petita (entre 1 kg i 10 kg de pes adult) es perllonga fins als 8 mesos d'edat, mentre que en cadells de races mitjanes (entre 11 kg i 25 kg de pes adult) i grans (entre 25 kg i 60 kg de pes adult) la fase de creixement s'estén fins als 12 o 15 mesos d'edat respectivament.

Ingredients de màxima qualitat

La selecció de les millors matèries primeres fan d'aquest pinso un aliment d'alta qualitat, ja que inclou pollastre fresc en la seva composició. La carn fresca s'incorpora en forma de pasta refrigerada sense tractament tèrmic anterior, per la qual cosa manté totes les seves propietats nutricionals. El pollastre i l'ou constitueixen una font de proteïnes molt digestibles, de gran valor nutritiu i intens sabor, que ajuda al desenvolupament d'uns músculs forts i sans. També aporten aminoàcids i àcids grassos essencials necessaris per a la reparació dels teixits, per al sistema immunitari, el creixement del pèl, etc.

L'arròs ha estat seleccionat com a principal font de carbohidrats per la seva elevada digestibilitat i tolerància digestiva i aporta l'energia necessària per a una vida activa i plena.

Com ajuda Compy Supreme al teu cadell

Per alimentar el futur del teu cadell, el pinso Compy proporciona una dieta específica que li aporta una sèrie de beneficis addicionals:

  • Afavoreix l'aprenentatge gràcies al fet que incorpora àcids grassos, font d’Omega 3.
  • Ajuda a equilibrar la flora intestinal, contribuint a un sistema immunitari reforçat gràcies als prebiòtics FOS i MOS.
  • Amb l’aportació de Vitamina C i B6 contribueix a la formació del col·lagen per mantenir unes articulacions i músculs en bones condicions. A més, la L-Carnitina afavoreix el manteniment d’un pes corporal adequat.
  • Incorpora Biotina i Zinc per afavorir una pell i pèl bonics i sans.
  • Aporta antioxidants, com són les Vitamines C i E, el Seleni, la Taurina i el Beta-carotè, els quals contribueixen a retardar l'envelliment cel·lular.

El més important a l'hora d'alimentar al teu cadell en aquesta etapa inicial de la seva vida és utilitzar un pinso de qualitat específic que cobreixi les seves necessitats i aporti beneficis extres a la dieta, com és el Compy Supreme per a cadells de races petites, mitjanes i grans. Així aconseguiràs que la teva mascota creixi feliç i sana!

Altres Recomanacions

Coneixes quina és la qualitat del pinso Compy de Mercadona? Els pinsos Compy per a gossos i gats ofereixen un aliment nutritiu, saludable i equilibrat amb les majors garanties de qualitat i seguretat alimentària en tot el seu procés de fabricació.

A més, el menjar d’animals de Mercadona destaca pels exhaustius controls de qualitat que segueix al llarg del seu procés de fabricació.