Máxima Calidad en el pienso Compy de Mercadona

Màxima Qualitat en el pinso Compy de Mercadona

06 de setembre de 2017

Els pinsos Compy de Mercadona per a gossos i gats ofereixen un aliment nutritiu, saludable i equilibrat amb les majors garanties de qualitat i seguretat alimentària en tot el seu procés de fabricació. Des de la recepció de les matèries primeres fins que el producte final està a les nostres botigues, en aquest vídeo podràs conèixer més sobre tot el procés de Fabricació i Qualitat del pinso Compy.

Per aconseguir un aliment complet, comptem amb un equip especialitzat de veterinaris i experts en nutrició animal que desenvolupa fórmules amb ingredients seleccionats i altament nutritius. D'aquesta manera, oferim una dieta equilibrada que aporta diàriament tots els nutrients que la teva mascota necessita per a una vida sana i plena.

Totes les receptes de pinsos i snacks estan especialment dissenyades per a les diferents grandàries, edats i necessitats de la teva mascota, a més de garantir un excel·lent sabor i textura gràcies a nous i pràctics envasos que garanteixen la conservació del producte en les seves millors propietats.

Controls de Qualitat del pinso Compy

Els productes Compy es fabriquen íntegrament a Espanya en modernes instal·lacions amb la millor tecnologia per garantir la màxima qualitat. El nostre fabricant Grupo Bynsa passa periòdicament rigorosos controls de qualitat per poder oferir un aliment segur per a la teva mascota, fins que el producte arriba directament a les botigues Mercadona sense intermediaris.

Els certificats ISO en Qualitat i Medi Ambient ens avalen, així com també les certificacions internacionals IFS i BRC, que garanteixen la seguretat alimentària en tot el nostre procés de fabricació.

Baixar certificats qualitat pinsos Compy (documents en castellà):

Creiem que les nostres mascotes mereixen simplement el millor, per això l'esforç innovador i la cerca de la millora contínua ha portat al fet que Compy sigui la marca capdavantera en alimentació per a mascotes a Espanya.

Altres Recomanacions

Coneixes la nova gamma de Compy Supreme amb carn i peix frescs? L'equilibri perfecte entre nutrició i sabor per al teu gos!

Si tens un gat, et recomanem el pinso per a gats Compy Supreme amb Salmó i Arròs.