Aquest Netejador desinfectant antibacterià sense lleixiu elimina els gèrmens i els bacteris de la teva llar i proporciona un perfum agradable.

Netejador desinfectant antibacterià, sense lleixiu

02 de juliol de 2018

El Netejador desinfectant antibacterià de Bosque Verde és un netejador domèstic ideal per mantenir la llar lliure de gèrmens i bacteris, i garantir la desinfecció correcta de l'habitatge. A més, no conté lleixiu i el pots trobar en ampolla i en esprai.

Característiques del Netejador desinfectant antibacterià

Les característiques principals d'aquest netejador domèstic multiusos són les següents:

  • No conté lleixiu.
  • Elimina el 99,9 % dels bacteris i fongs.
  • Deixa un perfum agradable i durador.
  • Com que no conté lleixiu es pot fer servir sobre qualsevol superfície de la llar, fins i tot, sobre les més delicades: fogons, sanitaris, rajoles, portes, mobles...
  • Es pot utilitzar per a la desinfecció de joguines, sempre que s’esbandeixin amb aigua abundant.

Com s'utilitza el Netejador desinfectant antibacterià?

Pel que fa a les formes d’ús cal distingir entre l'ampolla i l'esprai.

Netejador desinfectant en ampolla

En aquest cas es distingeixen dos tipus d'ús:

  • Ús diluït: per netejar. Diluïu 2 taps de producte en 5 litres d'aigua i apliqueu-lo.
  • Ús directe: per desinfectar. Apliqueu el producte directament sobre un drap net i humit i fregueu la superfície que voleu desinfectar. Deixeu-lo actuar 15 minuts i esbandiu amb aigua.

En tots dos casos, cal esbandir el producte amb aigua abundant si s’aplica en superfícies en contacte amb joguines, nens o mascotes.

Netejador desinfectant en esprai

  • Polvoritzeu el producte directament sense diluir sobre la superfície que voleu netejar. Deixeu-lo actuar 15 minuts i esbandiu-lo amb un drap net i humit. Eixugueu si voleu obtenir més brillantor.

Cal aplicar el producte en absència d'aliments. Les superfícies tractades s’han d’esbandir amb aigua potable abans de manipular aliments.

Altres recomanacions

Si prefereixes un producte específic per al terra prova el Líquid de fregar Aromàtic Mediterrani, eficaç en qualsevol superfície. Aquest líquid de fregar aporta una neteja profunda, un perfum intens i durador, i potencia la brillantor de la superfície.

I si busques un ambientador per a la roba i els teixits de casa teva, prova l’Ambientador de teixits Bosque Verde, que donarà una fragància floral a la teva roba i la llar.