Aprèn a fer servir el nostre Desinfectant per a fruites i verdures.

Desinfectes les fruites i les verdures abans de consumir-les?

29 de gener de 2021

Qualsevol fruita o verdura pot contenir brutícia, bacteris o residus químics, com ara pesticides, que són perjudicials per a l’organisme.

És per això que es recomana rentar les fruites i les verdures amb un desinfectant adequat abans de consumir-les. És important fer-ho just abans del consum, no abans.

Per a què serveix el nostre Desinfectant de fruita i verdura

El Desinfectant de fruita i verdura Bosque Verde és la solució ideal per a preparar l'aigua en què es renten aquests aliments. Netejar-los correctament és una mesura d'higiene necessària, que moltes vegades es descuida i que cal tenir molt en compte. Aquest producte no és apte per a la desinfecció d'aigua per a beure.

On pots trobar aquest producte?

Pots trobar el nostre Desinfectant per a fruita i verdura a la secció de Drogueria de qualsevol de les nostres botigues.

Instruccions d’ús

No n'hi ha prou d’esbandir aquests aliments per a higienitzar-los correctament. Tanmateix, la manera de fer servir aquest producte és molt senzilla:

 • Afegiu 3 taps (12 ml) de producte en 1 litre d’aigua*.

Texto 1 Imagen Desifectante fruta y verdura

 • Submergiu-hi la fruita i verdura amb pell (sense pelar ni trossejar) i deixeu actuar 5 minuts (per a una desinfecció exhaustiva, deixeu actuar 15 minuts).

Texto 2 Imagen Desifectante fruta y verdura

 • Esbandiu-la amb aigua abundant i ja està a punt per consumir.

Texto 3 Imagen Desifectante fruta y verdura

 • *Nota:
  • Si feu servir una quantitat d'aigua menor o major, dosifiqueu la quantitat proporcional del producte.
  • No apliqueu el producte directament sobre els aliments.

Com conservar correctament les fruites i les verdures

A banda de netejar i desinfectar les fruites i les verdures, si en volem conservar intactes totes les propietats i el gust hem de seguir una sèrie de pautes.

 • En general, cal guardar les fruites i les verdures a la nevera si no es consumeixen en un termini molt curt, ja que la majoria necessiten refrigeració per a conservar-se millor. Procura fer servir bosses de plàstic perforades, consumeix-les en pocs dies i treu la fruita de la nevera una estona abans de menjar-la per apreciar-ne millor el gust i la textura.
 • Tanmateix, hi ha fruites que és preferible mantenir-les uns dies a temperatura ambient i, quan maduren, posar-les a la nevera. És el cas dels alvocats i els kiwis, les nectarines, els préssecs, les peres i les prunes.
 • Finalment, hi ha una sèrie de fruites i verdures que és millor mantenir a temperatura ambient per evitar que perdin propietats i gust a causa del fred: plàtans, cítrics, melons, síndries, papaies, caquis, pinya, magrana, cogombres, remolatxa, pebrots, all, cebes, tomàquets, carabasses, gingebre, alfàbrega...

Altres recomanacions

Segueix la nostra Guia de neteja dins i fora de la llar, per mantenir unes bones condicions higièniques en tot moment.