Opcions de iogurts sense lactosa i alternatives vegetals per cuidar el benestar.

Iogurts sense lactosa i alternatives vegetals: gustos per a tothom

30 de abril de 2024

Les nostres línies de iogurts sense lactosa i vegetals són les més innovadores i inclusives. Tenim opcions de qualitat per a les persones intolerants a la lactosa o les que s'estimen més les alternatives vegetals. Que ningú no es quedi sense gaudir del gust irresistible d'un iogurt de primera!

Explora les possibilitats dels nostres iogurts sense lactosa i vegetals

Sense lactosa

Explora las posibilidades de nuestro Yogures sin lactosa y vegetales.

Una gamma de iogurts especialment pensada per als qui volen gaudir de la cremositat i el gust del iogurt sense els efectes no desitjats de la lactosa. Assaboreix aquests iogurts sense preocupacions. Es presenten en envasos de quatre iogurts de 125 g.

  • Iogurt sense lactosa gust maduixa: iogurt de maduixa amb tota la cremositat, la frescor i la dolçor que esperes, però sense lactosa, perquè cuidis el benestar.
  • Iogurt sense lactosa cremós, natural i ensucrat: cada cullerada d'aquest iogurt és una temptació de suavitat i autenticitat. No deixis de tastar-lo.
  • Iogurt sense lactosa natural: aquest iogurt t'ofereix puresa, lleugeresa i benestar a parts iguals. Assaboreix-lo en qualsevol moment. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.

De soja

Explora las posibilidades de nuestro Yogures sin lactosa y vegetales.

Si busques alternatives vegetals, les nostres postres de soja estan disponibles en una varietat de gustos i presentacions que nodreixen el cos i satisfan el paladar. Disponibles en paquets de quatre unitats de 100 g.

  • Postres de soja naturals: una opció saludable i nutritiva, per a qualsevol moment del dia.
  • Postres de soja gust xocolata: la combinació irresistible entre la soja i el gust de cacau, perfecta per als moments dolços allà on siguis.
  • Postres de soja gust vainilla: deixa’t temptar per la dolçor d'aquestes postres cremoses, amb l’aroma delicada de la vainilla. Ideals per assaborir com un capritx dolç o com a part de la rutina diària.

Quefir líquid

Explora las posibilidades de nuestro Yogures sin lactosa y vegetales.

  • Beguda quefir de coco: cuida el benestar amb aquesta beguda, refrescant i saludable. El gust exquisit del coco es combina amb l'acció probiòtica del quefir, beneficiosa per al sistema digestiu i immunitari.

Altres recomanacions

A Mercadona tenim una línia exclusiva de productes sense lactosa, per a persones amb intolerància a aquest tipus de sucre.

Per exemple, una selecció de formatges sense lactosa, amb tota la gamma de classes i sabors.

Les nostres begudes vegetals, perfectes per a qualsevol moment del dia, són un bon fitxatge per al benestar.