Volem celebrar una nit de Cap d'Any molt especial amb tu: que no falti cap detall!

Tot a punt per celebrar la nit de Cap d'Any?

26 de desembre de 2019

Després del sopar tradicional de la nit de Cap d'Any, cal acomiadar l'any amb bon ambient amb els que més estimes. És sempre una celebració entranyable i divertida, però enguany a Mercadona volem que la nit de Cap d'Any sigui especial.

És per això que hem cuidat els petits detalls que fan que la nit de Cap d'Any sigui memorable: el brindis amb un bon cava o sidra, un cotilló divertit i els dotze grans de raïm de la sort; no ens n’oblidem pas!

Brindem?

Bebidas para Nochevieja de Mercadona.

Tria entre la nostra proposta de caves i sidra. El so de les ampolles quan les destapem marca l’inici d'aquest ritual nadalenc i contribueix a un ambient desimbolt i festiu.

Cava Brut Cabré&Sabaté

Un cava de color groc palla, brillant, net i amb lleugers matisos verds.

Cal destacar la seva bona intensitat aromàtica; és molt fresc i conserva totes les notes afruitades. Bona estructura en boca, ampli, viu i amb molt bona acidesa.

Cava Semi Cabré&Sabaté

Cava de color groc palla, amb tons verdosos. Bombolla abundant, de mida mitjana.

Destaca per la seva aroma fresca, amb predomini de notes afruitades. Bona estructura en boca, equilibrat, fresc, sedós, amb la dolçor precisa per a aquest tipus de cava.

Sidra El Mayu

Sidra escumosa, amb una sintonia perfecta entre l'acidesa i les notes dolces. Sabor final llarg i persistent, amb una bona integració de la seva fina bombolla.

On són les copes?

No busquis més: fes servir les nostres copes de cava d’un sol ús, amb un disseny elegant de plàstic transparent, amb la base de color daurat. Són molt pràctiques i còmodes, ideals per a una nit moguda i la majoria de vegades tan concorreguda com la de Cap d'Any.

Oblida't de les copes de vidre i del perill que es trenquin. Només cal muntar les nostres copes d’un sol ús i brindar per l’any nou!

Preparem el raïm?

Ja ho saps: cal fer coincidir cada un dels dotze grans de raïm amb la campanada respectiva i l’any nou la sort et somriurà. Provem-ho! Per a aquesta nit de Cap d'Any t'oferim les varietats de raïm següents; tria la que prefereixis:

  • Raïm rellotge, sense llavors, empaquetat i a punt per consumir.
  • Safata tradicional de raïm blanc amb llavors i sense.
  • Raïm en almívar: per als més llaminers, molt còmode, ja pelat i sense llavors.

Arriba el nostre cotilló. Què prefereixes: perruca, barret o tiara?

Cotillón para Nochevieja de Mercadona.

Ya hemos comido las uvas, brindado por el nuevo año, nos hemos felicitado y la fiesta llega a su punto culminante. Risas, trompetitas, serpentinas, complementos y más risas... ¡imprescindible el Cotillón de Mercadona!

Ponemos a tu disposición tres bolsas diferentes de cotillón, fácilmente identificables por su color:

  • Bolsa verde: es la que lleva, aparte de otros elementos clásicos de cotillón, una peluca.
  • Bolsa roja: provista, entre otros divertidos artículos para celebrar la Nochevieja, de una tiara.
  • Bolsa azul: incluye, además de los habituales objetos festivos, un gorro de celebración con su correspondiente nariz de payaso.

Altres recomanacions

Encara ets a temps d'organitzar un sopar de Cap d'Any inoblidable amb les nostres receptes especials per a aquest Nadal.