Et presentem el nostre tomàquet anhel, un tomàquet gurmet deliciós d'origen espanyol.

Tomàquet anhel: la joia gurmet de gust intens i baixa acidesa

10 de gener de 2024

Ja coneixes els nostres tomàquets anhel? Són tomàquets d'una qualitat excel·lent, que tens a la teva disposició a tot Espanya (excepte a les Canàries).

Tasta’n el gust intens i dolç, equilibrat amb una baixa acidesa. Aquestes característiques en fan una tria perfecta per consumir-los crus en amanides. Afegeix-hi oli i sal, i gaudiràs d'una experiència gurmet incomparable. No cal res més!

Els nostres tomàquets anhel són de la varietat marmande. Són tomàquets acostellats, de pell fosca, amb un color verd que madura a un to xocolata irresistible. L'interior és de color rosa fosc.

Tot i que la seva temporada va de novembre a maig, el moment ideal per consumir-los és al desembre i gener. El fred en potencia les qualitats i és quan ofereixen millor resultat.

També cal destacar-ne l’origen espanyol, a banda de les propietats saludables. Rics en antioxidants i font de vitamina C, són ideals perquè els incloguis en el cistell equilibrat.

La recepta més senzilla i deliciosa per assaborir el tomàquet anhel

Tomate Anhel, la joya gourmet de sabor intenso y baja acidez.

En aquesta recepta, la clau és tallar el tomàquet de manera precisa per aprofitar-ne tot el gust. Primer cal partir-lo per la meitat i, després, cada meitat en 8 grills. A partir d'aquí, deixa't encisar pel seu gust exquisit.

Tomate Anhel, la joya gourmet de sabor intenso y baja acidez.

Per descomptat, funciona a la perfecció en una amanida amb oli, sal, bonítol i pebre negre: una combinació perfecta per ressaltar-ne la frescor i el gust.

Altres recomanacions

Un oli ideal per amanir els tomàquets anhel és l’oli d'oliva verge extra Casa Juncal, procedent de Jaén.

Et suggerim tretze receptes per als sopars més equilibrats.

Coneixes les amanides verticals? Descobreix la millor tècnica per preparar-les i com combinar-ne els ingredients.