El Te Matcha Hacendado és d'alta qualitat, procedent de les fulles del te verd.

Te matxa Hacendado: el te japonès de moda

06 de juliol de 2022

Has tastat el matxa? És un te originari del Japó i forma part de la seva cerimònia tradicional del te.

Aquest te d'alta qualitat s'obté de les fulles senceres del te verd. Després d'un procés especial de cultiu, recol·lecció i assecatge, es mol per obtenir una pols fina, d’un verd intens.

El seu gust agredolç és molt característic, així com la seva aroma fresca, apreciada particularment pels amants del te verd.

Quan prens matxa, estàs bevent el 100 % de la fulla del te.

q0 tasses de te verd equivalen a 1 tassa de te matxa.

Manté les seves propietats tant si el barreges amb aigua calenta o freda, com amb un smoothie o la teva llet preferida. Vols saber com es prepara?

Com es prepara el Matxa perfecte?

La preparació del matxa és diferent de la d'altres tes.

Te matxa Hacendado a l'estil tradicional

  • Bull aigua.
  • Amb un colador, tamisa 1 sobre de matxa en una tassa, un bol o un got per evitar grumolls.
  • Afegeix-hi la meitat de l’aigua.
  • Bat enèrgicament fins que el te es dissolgui.
  • Afegeix-hi la resta de l'aigua i remena fins a obtenir escuma a la superfície. Pots fer servir una batedora per aconseguir més escuma.

Prepara el teu matxa latte

Si vols prendre matxa, però trobes que té un gust molt intens, et pots preparar un deliciós matxa latte afegint-hi llet en lloc d'aigua -recomanem begudes vegetals-. Edulcora’l al gust.

Matxa al teu smoothie

Per començar el dia amb energia, et recomanem que preparis un smoothie de matxa barrejant les teves fruites i la teva beguda vegetal preferides amb un sobre de te matxa Hacendado. Edulcora’l al gust.

Smoothie bowl amb matxa per a un esmorzar saludable

Si vols incorporar matxa al teu esmorzar complet, un smoothie bowl t'ofereix moltes possibilitats. El nostre suggeriment és que el preparis d’una manera fàcil i ràpida amb plàtan, maduixes, mig alvocat per aportar greix saludable, una tassa de beguda vegetal, dàtils en branca com a endolcidor natural i matxa. Només cal batre tots els ingredients i triturar-los fins que l’smoothie estigui cremós.

Batut antioxidant amb matxa

Un batut antioxidant elaborat amb espinacs, matxa i maduixes amb xia, ben fresquet, et garanteix el plus d'energia, vitamines i minerals que necessites per engegar la jornada La combinació del gust de les fruites i el dels espinacs és deliciosa. A més, el pots prendre per refrescar-te a mitja tarda o en qualsevol moment del dia.

Altres recomanacions

Busca el teu moment perfecte per gaudir de la nostra varietat d'infusions funcionals, ideals per cuidar-te en qualsevol època de l'any.

Et donem idees per mantenir el teu cos hidratat les 24 hores del dia.