El Te Matcha Hacendado és d'alta qualitat, procedent de les fulles del te verd.

Te Matcha Hacendado. El te japonès de moda

23 de gener de 2018

El Te Matxa és originari del Japó i de la seva cerimònia tradicional del te. És un te d'alta qualitat que s'obté de les fulles senceres del te verd que, després d'un procés especial de cultiu, recol·lecció i assecatge, es molen fins a obtenir una pols fina, de color verd intens. El seu sabor agredolç és molt característic, així com la seva aroma fresca, particularment apreciada pels amants del te verd.

Quan prens Matxa estàs bevent el 100 % de la fulla del te.

q0 tasses de te verd equivalen a 1 tassa de te matxa.

El Matxa manté les seves propietats tant si el barreges amb aigua calenta o freda, com amb un smoothie o la teva beguda vegetal preferida.

Com es prepara el Matxa perfecte?

El Matxa no es prepara com els altres tes. Tot seguit, et proposem tres maneres diferents de preparar-lo. Tria la preparació que més t'agradi, o millor, tasta-les totes!

Te Matxa Hacendado a l'estil tradicional:

  • Bull aigua.
  • Amb un colador, tamisa 1 sobret de Matxa en una tassa, un bol o un got per evitar grumolls.
  • Omple una tassa fins a la meitat d'aigua.
  • Bat enèrgicament fins que es dissolgui el te.
  • Afegeix-hi la resta de l'aigua i remena fins a obtenir escuma a la superfície. Pots fer servir una batedora per aconseguir més escuma.
  • Edulcora’l al gust.

Prepara un Matxa Latte:

Si vols prendre Matxa, però trobes que té un sabor molt intens, et pots preparar un Matxa Latte deliciós; només cal que afegeixis beguda vegetal en lloc d'aigua. Edulcora’l al teu gust.

Smoothie de Te Matxa:

Si vols començar el dia amb energia, et recomanem que preparis un Smoothie de Matxa. Només cal que segueixis aquests passos:

  • Afegeix en un vas americà plàtan, poma, beguda vegetal batuda i el te matxa.
  • Edulcora-ho al gust i bat-ho.

Altres recomanacions

Completa el teu esmorzar amb aquestes Torrades de Nous Hàbits que et proposem. Petits mossos ideals per esmorzar o menjar alguna cosa a mig matí.