Tres cremes delicioses per a les teves receptes saludables d'hivern.

Receptes de cremes saludables per a aquest hivern

10 de gener de 2022

A l'hivern convé cuidar-se amb bons hàbits d'alimentació. Els plats de cullera que es prenen calents són molt recomanables i reconstituents en aquesta època de l'any, sobretot si estan fets a base de verdures, llegums o hortalisses.

Et proposem tres receptes de cremes saludables perquè aquest hivern cuidis els teus dinars i sopars. Molt fàcils de preparar!

Tres receptes de cremes ideals per a l’hivern

Crema de carabassa i llenties

Un primer plat molt complet, baix en calories, que t'aporta tota l'energia que necessites gràcies a la seva combinació exquisida d'ingredients. La carabassa reforça el nostre sistema immunitari, és antioxidant i prevé grips i refredats, entre altres propietats. Per la seva banda, les llenties destaquen per la seva aportació de proteïnes, minerals, ferro i fibra.

Imagen Texto 1 cremas saludables

Si vols aprendre a preparar aquest plat, segueix la nostra recepta pas a pas.

Crema de pèsols

Els pèsols, ingredient bàsic d'aquesta recepta, tenen un alt valor nutricional i menys aportació calòrica que altres llegums. Constitueixen una font important de proteïna vegetal, amb un alt contingut de vitamines, minerals i hidrats de carboni. També són rics en fibra soluble i ajuden a reduir el colesterol.

Imagen Texto 2 cremas saludables

Si vols aprendre a preparar aquest plat, segueix la nostra recepta pas a pas.

Crema de bròcoli amb ametlles

El bròcoli és una verdura molt nutritiva, rica en vitamines i minerals, i poc calòrica. Prevé les malalties cardiovasculars, és una bona font de ferro contra l'anèmia i depura l'organisme, entre altres qualitats excel·lents. Les ametlles aporten a aquest plat la seva riquesa en proteïnes, greixos saludables i poder antioxidant.

Imagen Texto 3 cremas saludables

Si vols aprendre a preparar aquest plat, segueix la nostra recepta pas a pas.

Altres recomanacions

Completa la resta d’àpats del dia amb la nostra àmplia varietat de pans 100 % integrals.