Vols aprendre a preparar una Crema de carabassa i llenties deliciosa? És un plat molt complet i fàcil de cuinar, perfecte per a cuidar-se a l’hivern i complir amb els bons propòsits d'alimentació.
Ara que venen tant de gust els plats de cullera calents, gaudeix d'aquesta combinació formidable d'ingredients i gustos. És boníssima! Ideal com a primer plat, tant per dinar com per sopar.
Segueix pas a pas la Recepta de Crema de carabassa i llenties
Ingredients per a 4 persones:
- 1 pot de llentia pardina
- 250 g de carabassa
- 700 ml de la beguda vegetal preferida
- ½ patata
- 1 ceba
- 1 branqueta de romaní
- 1 cullerada de farigola
- Pebre negre
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Pas a pas:
1. Trossegeu la carabassa i la mitja patata.
2. Feu-ho al forn a 180 ºC, durant 40 minuts.
3. Passats 35 minuts, amaniu-ho amb romaní, oli i sal.
4. Talleu la ceba a dauets i sofregiu-la en una olla.
5. Afegiu-hi la carabassa i la patata rostides al forn i ofegueu-ho 5 minuts.
6. Afegiu-hi la beguda vegetal.
7. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
8. Afegiu-hi la meitat del pot de llenties i coeu-ho 10 minuts.
9. Tritureu tots els ingredients a la mateixa olla (amb el foc apagat).
10. Torneu-ho a posar al foc i afegiu-hi l’altra meitat del pot de llenties i la farigola.
11. Cuineu-ho 1 minut i serviu-ho amb un toc d’oli i farigola.
Altres recomanacions
T’agraden els plats de cullera calents? Para atenció a aquesta recepta de Crema de Bròcoli amb Ametlles. Si necessites més idees per cuinar, visita la nostra secció de Receptes.