Per contrarestar el fred, venen de gust plats de cullera calents, amb ingredients lleugers que ens ajudin a mantenir una alimentació equilibrada.
En aquesta línia, et suggerim una Crema de pèsols deliciosa i t’expliquem com s’elabora amb tot detall. A més, si afegeixes patata als ingredients que sobren després de colar el brou, pots preparar un puré exquisit. D'aquesta manera, aprofites al màxim tots els elements utilitzats en aquesta recepta.
Segueix el pas a pas de la nostra recepta de Crema de pèsols
Ingredients per a 4 persones
Per al brou:
- 300 g d'api
- 1 poma golden
- 50 g de gingebre
- 1 ceba
- 300 g de col de cabdell
Per a la crema:
- 700 g de pèsols congelats
- 300 g de ceba
- Dauets de pernil
- Crostons torrats
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre negre
Pas a pas
1. Per cuinar aquesta crema de pèsols, cal preparar abans un brou: en 2 litres d'aigua, bulliu l'api, la col de cabdell, la ceba, la poma i el gingebre.
2. Coeu-ho 30 minuts, coleu-ho i reserveu-ho. És en aquest punt quan podeu aprofitar els ingredients colats per al brou: afegiu-hi patata i prepareu un puré.
3. En una paella amb oli, ofegueu lleugerament la ceba picada, sense que s’arribi a enrossir.
4. Afegiu-hi els pèsols i salpebreu-ho al gust.
5. A continuació, afegiu-ho al brou colat i bulliu-ho uns altres 10 minuts.
6. Tritureu-ho tot a la mateixa olla.
7. Serviu-ho i decoreu-ho amb crostons i dauets de pernil sofregits.
Altres recomanacions
Descobreix moltes altres receptes interessants i aprèn a preparar-les en aquesta secció.