Et ve de gust cuinar una recepta exquisida de Tataki de Salmó? El tataki és un dels plats orientals més coneguts d’arreu del món, una manera molt original de menjar peix.
Només has de marinar el llom de salmó amb salsa de soja, arrebossar-lo amb llavors de sèsam, fer-lo a la paella i... gaudeix a casa teva d'aquesta deliciosa recepta japonesa!
Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Tataki de Salmó
Ingredients per a 4 persones:
- Llom de salmó noruec
- Carbassó
- Llavors de sèsam
- Cibulet
- Llima
- Salsa de soja
- Sal
Pas a pas:
Si vols preparar aquesta exquisida recepta oriental, segueix els passos que t'indiquem tot seguit.
1. Marineu el salmó amb salsa de soja durant 5 minuts.
2. Talleu el carbassó a tires ben primes.
3. Amaniu el carbassó amb suc de llima, sal i oli.
4. Arrebosseu el salmó amb el sèsam.
5. Cuineu-lo durant 20 segons per totes quatre bandes.
6. Talleu el salmó a rodanxes d'1 centímetre.
7. Feu una base de carbassó.
8. Poseu-hi el salmó en forma de dòmino.
9. Ratlleu la llima sobre les rodanxes de salmó.
10. Decoreu-ho amb el cibulet.
Altres recomanacions
Si vols preparar altres receptes de peix, prova de fer aquesta Recepta de Lluç amb verduretes al vapor. I descobreix altres receptes de peix, senzilles i boníssimes.