Inclou aquesta recepta de salmó Wellington als teus menús de Nadal.

Recepta de salmó Wellington amb espinacs i crema de formatge

26 de octubre de 2023

Per Nadal ens agrada la cuina casolana amb un toc de sofisticació. És per això que et suggerim aquesta recepta de salmó culminat amb una pasta de full irresistible.

Dins d'aquesta pasta de full, el gust inconfusible del salmó es complementa amb la frescor dels espinacs i la cremositat de la salsa de formatge, un èxit segur en qualsevol celebració. La seva presentació impecable fa la resta.

Segueix el pas a pas de la nostra recepta de salmó Wellington amb espinacs i crema de formatge

Ingredients

  • 1 llom de salmó (d’uns 500 g aprox.).
  • Una làmina de massa de pasta de full.
  • 200 g d’espinacs.
  • 125 g de crema de formatge suau.
  • Oli d’oliva.
  • 1 gra d’all.
  • 1 ou.
  • Sal en escates.
  • Pebre negre.

Pas a pas

1. En una paella, posa a enrossir l’all pelat i picat molt petit. Després, afegeix-hi els espinacs, salpebra’ls i ofega’ls uns 3 minuts.

Receta de Salmón Wellington con espinacas y crema de queso.

2. Afegeix-hi el formatge, barreja-ho i deixa-ho refredar.

Receta de Salmón Wellington con espinacas y crema de queso.

3. Estén la làmina de massa de pasta de full i posa-hi al damunt un llit d’espinacs i formatge, i a sobre el salmó salpebrat. Tanca la massa en forma de paquet i gira-la perquè la part dels espinacs quedi a dalt.

Receta de Salmón Wellington con espinacas y crema de queso.

Receta de Salmón Wellington con espinacas y crema de queso.

4. Pinta-ho amb ou batut i posa-ho al forn preescalfat a 180 ºC. Deixa-ho fins que es faci la pasta de full, uns 30 minuts.

Receta de Salmón Wellington con espinacas y crema de queso.

Consell del xef: la millor manera de consumir aquest plat és tebi, ni molt calent ni massa fred.

Altres recomanacions

Si t'agrada aquest peix, aprèn a preparar la nostra recepta de quiche de salmó.

Un altre plat de peix deliciós que pots trobar a la nostra secció de Receptes és el bacallà amb mussolina d'all.

Prepara’t per a després de les festes i dona un cop d'ull a les nostres receptes d'aprofitament.