Descobreix la recepta per preparar la nostra versió del pastís Pavlova.

Recepta de pastís Pavlova amb mascarpone i fruites del bosc

03 de novembre de 2023

Coneixes el pastís Pavlova? És una recepta clàssica de rebosteria, famosa arreu del món per la seva combinació de gustos, que desborda elegància i atractiu visual.

Tradicionalment es prepara amb nata muntada, però per a aquestes festes et proposem una versió suggeridora: a la nostra recepta, la merenga cruixent s’acompanya de formatge mascarpone i es completa amb la frescor inconfusible de les fruites del bosc.

Un pastís perfecte per a qualsevol ocasió, des d'un sopar íntim fins a una celebració festiva. T’animes a preparar-lo? És fàcil!

Pas a pas per preparar la recepta de Pavlova amb mascarpone i fruites del bosc

Ingredients per a 6 persones

  • 6 clares d’ou.
  • 300 g de sucre.
  • 300 g de mascarpone.
  • 1 cullerada de vinagre.
  • 2 gotes d'aroma de vainilla.
  • 125 g de mores.
  • 125 g de nabius.
  • 125 g de gerds.
  • ½ magrana.
  • Menta.

Pas a pas

1. Pinzella les parets d’un bol amb vinagre. Afegeix-hi les clares d'ou i bat-les amb un batedor de barnilles.

Paso 1 Receta de Tarta Pavlova: añadir las claras en un bol

2. Quan les clares comencin a escumejar, incorpora-hi l'aroma de vainilla i afegeix-hi el sucre lentament. Bat les clares a punt de neu.

Paso 2 Receta de Tarta Pavlova: batir las claras a punto de nieve

3. Deixa de batre quan la merenga quedi rígida i brillant, i formi pics.

4. A la safata del forn, posa la merenga sobre paper vegetal. Amb una cullera fes un cercle. Deixa al centre un buit per posar-hi el farciment.

Paso 4 Receta de Tarta Pavlova: disponer el merengue sobre papel vegetal

5. Fes la merenga al forn, durant 2 hores, a 140 ºC. Després, deixa-la refredar.

6. Omple el buit del centre de la merenga amb el formatge mascarpone i posa-hi a sobre les fruites del bosc, els grans de magrana i unes fulles de menta.

Paso 6 Receta de Tarta Pavlova parte 1: rellenar el hueco del centro del merengue con el queso mascarpone

Paso 6 Receta de Tarta Pavlova parte 2: coronar con las frutas del bosque, los granos de granada y unas hojitas de hierbabuena

Secret del xef

La millor manera de saber si una merenga està ben batuda és tocant-la amb els dits per comprovar que no es noti el granulat del sucre.

Altres recomanacions

Si busques idees per a preparacions de rebosteria, aquí tens les receptes de pa de pessic sense gluten farcit de crema de llimona i fruites del bosc i la de plum-cake de moniato amb festucs.

Per a altres moments dolços, descobreix les novetats del nostre ampli assortiment de torrons.