Vols preparar una recepta molt senzilla amb ingredients frescos i saborosos? És perfecta per servir-la com a aperitiu, esmorzar o part d'un sopar, i sorprendre els convidats aquest Nadal.
La nostra recepta de pa farcit de formatge combina la calidesa del pa acabat d’enfornar i el formatge fos amb la frescor dels vegetals i el pernil fumat. Un èxit assegurat!
Segueix el pas a pas de la nostra recepta de pa farcit de formatge
Ingredients
- 4 panets rodons.
- Formatge mozzarella per fondre.
- Tomàquet.
- Ceba vermella.
- Julivert.
- Orenga.
- Ruca.
- Pernil d’engreix ibèric.
Pas a pas
1. Buida els panets i farceix-los amb el formatge, la ceba molt trossejada, el tomàquet a quadradets i una mica de julivert picat.
2. Gratina-ho al forn a 180 ºC, fins que el pa agafi un color torrat.
3. Un cop fora del forn, posa-hi al damunt uns talls de pernil, fulles de ruca i orenga.
Consell del xef: es pot combinar amb qualsevol formatge; fins i tot, se’n pot fer un menú amb diversos tipus.
Altres recomanacions
Prepares tu també les postres? Mira quines receptes tan delicioses: pastís i tiramisú de Cocolizze.
Coneixes les nostres infusions i tes?