Imagen cabecera Infusiones y tés

Les nostres infusions i tes

05 de gener de 2023

Les infusions i els tes són una opció molt saludable i senzilla de preparar. A més, són ideals per hidratar-se i per prendre entre hores, fàcils d’incorporar a la nostra rutina.

A Mercadona tenim varietats diferents d'infusions i tes, cada una d'elles perfectes per a una època de l'any o bé per aprofitar-ne les propietats i aconseguir determinats beneficis.

Infusions per combatre el fred

Infusiones y Tés Hacendado.

Coneixes les nostres infusions per combatre el fred? Són perfectes per cuidar-te i restablir la calor corporal quan les temperatures baixen. A més, tenen un gust exquisit. Pren-les després dels àpats o reserva-les per als teus moments de relaxació al llarg del dia.

Descobreix el nostre assortiment d'infusions per al fred: cada una cobreix unes necessitats concretes. En general, tenen una gran acceptació, ja que són molt específiques per als mesos d'hivern i no contenen cafeïna. Quina prefereixes?

4 infusions delicioses per al fred

  • Farigola: infusió 100 % de farigola, de gust fort. Aquest producte es presenta en una capsa d'obertura vertical per a una dispensació i un apilament fàcils.

Imagen Texto 4 Infusiones

  • Gingebre: infusió de gust picant i aroma cítrica, molt semblant al gingebre natural. Està adreçada a les persones a qui els agraden els gustos forts.

Imagen Texto 3 Infusiones

  • Respir: barreja d'herbes (25 % farigola, 25 % eucaliptus, 25 % romaní i 25 % menta) que ajuden a respirar millor.

Imagen Texto 2 Infusiones

  • Camamilla gust de mel: camamilla, edulcorant i aroma de mel. Proporciona una sensació agradable abans d’anar a dormir.

Infusiones y Tés Hacendado.

Descobreix les nostres infusions funcionals

Imagen Infusiones  Texto 6

Les nostres infusions funcionals t‘hidraten i t’ajuden a cuidar-te i a mantenir la bona forma física. Poden afavorir l'eliminació de líquids, el trànsit intestinal o l'eliminació de greix localitzat. Aquests complements alimentaris són ideals per incorporar-los al teu estil de vida saludable.

Coneixes les nostres infusions fredes?

Infusiones frías Hacendado: infusión frutos rojos e infusión rooibos y mango

Les infusions fredes també són perfectes per mantenir la teva hidratació i refrescar-te, però a més tenen l'al·licient dels seus gustos exòtics de mango o fruites vermelles. Ideals a l'estiu, fins i tot amb glaçons, però també a l'hivern, quan les pots consumir calentes per conservar la temperatura corporal.

Altres recomanacions

Endolceix les teves infusions amb els nostres tipus diferents de mel Hacendado: cremosa, mel de romaní, mel de taronger i d'eucaliptus.