Imagen cabecera Infusiones funcionales

Varietat d'infusions: cua de cavall, gingebre, farigola i moltes més. Quina necessites?

04 de juny de 2024

Descobreix el món meravellós de les infusions! A més de ser una manera deliciosa de mantenir-te hidratat, t'ofereixen molts beneficis saludables. Busques infusions per cuidar-te? Coneixes les propietats diürètiques de la cua de cavall en infusió o les virtuts de la infusió de gingebre?

En el nostre assortiment, trobaràs una gran varietat d'infusions d’herbes, de fruites i funcionals que poden abordar necessitats específiques de l’organisme. Des de les infusions de fonoll, conegut per la seva capacitat per millorar la digestió, fins a les infusions de farigola, totes estan dissenyades per cuidar aspectes concrets del benestar.

Si et vols cuidar, tenim una infusió per a tu!

Infusions de poma i canyella i roibos

Infusiones Manzana Canela y Rooibos Mercadona

Si t'agrada la canyella, en aquestes dues infusions és l'ingredient comú:

Poma i canyella: infusió de fruites i herbes aromatitzades amb gust de canyella. Els seus ingredients són els següents: poma (41 %), canyella (20 %), arrel de xicoira torrada (12 %), pell de taronja (10 %), hibisc (10 %), aromes (6 %) i estèvia (1 %).

Roibos cítrics: la infusió conté fulles deshidratades d'arbust vermell (57,5 %), escorça de canyella deshidratada (26 %) i pell de taronja deshidratada (3 %). Conté regalèssia, per la qual cosa les persones amb hipertensió han d'evitar-ne un consum excessiu.

Infusions de cúrcuma i gingebre

Infusiones de Cúrcuma y Jengibre Mercadona

Cúrcuma: el seu ingredient principal, la cúrcuma, és un conegut antioxidant i és present en un 35 % de la infusió. La cúrcuma està acompanyada de poma (27 %) i canyella (25 %). També conté claus d'espècia, gingebre i estèvia.

Gingebre: 100 % gingebre. Infusió de gust picant i aroma cítrica, molt semblant al gingebre natural. Ideal per a les persones a qui els agraden els gustos forts.

Infusions de fonoll, farigola, til·la i poliol

Infusiones de Hinojo, Tomillo, Tila y Menta Poleo Mercadona

Fonoll: infusió de fonoll deshidratat que afavoreix la digestió.

Farigola: infusió de farigola 100 %. Ajuda a restablir la calor corporal, de manera que és perfecta per als mesos de fred.

Til·la: la til·la és un clàssic que ajuda a descansar millor. Els ingredients són til·la 100 %.

Poliol: es compon principalment de menta i poliol, i és una opció digestiva i d'aroma fresca.

Infusions de camamilla, camamilla amb anís i camamilla amb gust de mel

Infusiones de Manzanilla, Manzanilla Anís y Manzanilla Miel Mercadona

Camamilla: beneficiosa per a la salut digestiva, composta de camamilla 100 %.

Altres versions més dolces de camamilla són les següents: la camamilla amb anís, amb un 74 % de camamilla i un 20 % d'anís, i la camamilla amb gust de mel, amb un 95 % de camamilla, edulcorant i aroma de mel que, a més, proporciona una sensació agradable abans d’anar a dormir.

Infusió de fruites vermelles

Infusión de Frutos Rojos Mercadona

Infusió amb propietats antioxidants i antiinflamatòries. Ingredients: hibisc, poma, riber negre, pruna, gerd, maduixa...

Aquesta infusió es pot preparar freda o calenta. Si t'estimes més prendre-la freda, aboca 200 ml d'aigua freda sobre la bosseta i deixa-la infusionar entre 8 i 10 minuts. Hi pots afegir glaçons al gust.

Infusions per millorar la digestió

Infusiones para mejorar la digestión Mercadona

Digest: conté fonoll (32,5 %), anís (30 %), menta, melissa i camamilla.

Laxsen: conté cua de cavall i menta que ajuda a un trànsit intestinal normal. 1 bossa al dia. Es recomana prendre-la preferiblement a la nit i no superar-ne la quantitat diària recomanada. No se n’ha de prolongar el consum més de dues setmanes sense la recomanació d'un especialista.

Infusió Dormir i infusió Relax

Infusión Dormir e Infusión Relax Mercadona

Dormir: infusió de plantes aromatitzada, com la melissa (64 %), la passionera (20 %) i la valeriana, que afavoreixen la son. Consumeix-ne 1 o 2 bossetes abans d’anar a dormir.

Relax: mescla de til·la, fulles de taronger amarg, melissa i marialluïsa.

Infusió Respir

Infusión Respir Mercadona

Respir és una infusió cent per cent natural que ajuda a respirar millor i combat la congestió nasal. Mescla de farigola, eucaliptus, romaní i menta. Està disponible a les nostres botigues de setembre a maig.

Infusions cremagreixos i cua de cavall

Cremagreixos: infusió de plantes aromatitzada, complement alimentari que ajuda a controlar el pes i a eliminar el greix localitzat. Conté te verd, mate, nou de cola i guaranà, entre altres ingredients.

Quemagrasas Mercadona

Cua de cavall: complement alimentari que ajuda a eliminar líquids. No en prenguis més de tres bossetes al dia. Ingredients: cua de cavall (96 %) i aroma de llimona.

Cola de caballo Mercadona

També pots optar per la nostra infusió Figura, que inclou te verd, cua de cavall, senet, mate i carxofa, com a ingredients principals.

Infusions fredes

Dona una ullada a la nostra varietat d'infusions fredes, la manera més refrescant i deliciosa de gaudir dels beneficis naturals de les herbes i les fruites. Perfectes per als dies calorosos d'estiu o sempre que et vingui de gust.

Variedad de infusiones frías Mercadona

Instruccions de preparació de les nostres infusions

Aboca 200 ml d'aigua bullent sobre la bosseta i deixa-la en infusió entre 5 i 8 minuts. Edulcora la infusió al gust. No posis la bosseta al microones.

La preparació és la mateixa en el cas de les infusions fredes, a les quals pots afegir glaçons si vols.

Altres recomanacions

Si cerques un bon aliat per a la salut i el benestar, el quefir és ric en probiòtics i digestiu, i té propietats immunològiques.

Has tastat el matxa? T'ensenyem a preparar-ne de maneres diferents.

Les nostres begudes de fruita i llet t'ofereixen gustos diferents per als esmorzars, els berenars o quan tu t’estimis més.